بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دسر رنگین کمان جذاب برای بچه ها (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه مرحله به مرحله دسر رنگین کمان

در اینجا یک دستور ساده و جذاب برای تهیه این دسر خوشمزه را به شما ارائه می‌دهیم. با این دسر می‌توانید مهمان‌هایتان را پذیرایی کنید یا بچه‌ها را به خوردن دسر علاقه‌مند نمایید. با ما همراه باشید.

دستور تهیه ژله رنگین کمان با دستور کامل

مراحل آماده‌سازی دسر رنگین کمان

  1. اول یک دسر ساده و سفید مثل پاناکوتا، باواریا یا حتی آلوورا با بستنی تهیه کنید.
  2. من از بوراتوس استفاده کردم.
  3. دسر را داخل قالب ریخته و می‌گذاریم خودش را بگیرد.
  4. بعد به آرامی با چاقو لبه‌های دسر را از قالب جدا کنید.
  5. قسمت‌های خالی را روی حرارت ملایم ذوب کنید و به هر یک رنگ انتخابی اضافه کنید. سپس هر رنگ را دوباره به قسمت‌های خالی بریزید.
  6. در این مرحله می‌توانید کار را تمام کنید. وقتی دسر رنگی‌ها هم خودش را گرفت، به راحتی از قالب خارج کنید.
  7. اگر مثل من به درست کردن چیزهای جدید علاقه‌مند هستید، می‌توانید ادامه دهید. قسمت‌های سفید باقی‌مانده را هم از قالب خارج کنید و همانند قبل آن‌ها را رنگ‌آمیزی کنید و جاهای خالی را پر کنید. (فقط مراقب باشید که قسمت گرد وسط را خالی نکنید)
  8. سپس دسر را در یخچال قرار دهید. وقتی خودش را گرفت، به راحتی از قالب جدا می‌شود.
  9. این دسر را می‌توان در قالب کیک گرد ساده هم درست کرد و با چاقو برش داد و قسمت‌هایی را خالی کرد. فقط نیاز به خلاقیت و حوصله دارید.
  10. قالب‌های میان‌تهی هم گزینه‌های خوبی برای این کار محسوب می‌شوند.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه‌ی ژله رنده‌ای مناسب برای شب یلدا که به راحتی درست می‌شود.

تکنیک‌های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب‌ها.

دستور تهیه‌ی ژله خاکشیر همراه با نکات کلیدی.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل