بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دسر کابلر با شلیل (مرحله به مرحله)

“`html

دسر کابلر با شلیل

برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با دستور تهیه کابلر شلیل در ادامه با سایت دستور تهیه‌ ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
شلیل ۸ عدد
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پودر نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
اسانس وانیل مایع ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آرد سفید ۱ لیوان
شکر ۴ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
کره سرد ۵۰ گرم
ماست ۳/۱ لیوان
شیر ۳/۱ لیوان
شکر برای روی بیسکوئیت‌ها ۱ قاشق غذا خوری

دستور تهیه دسر کابلر شلیل

مرحله ۱: تهیه و آماده‌سازی میوه‌ها
اول باید شلیل‌ها را با دقت بشویید و پوستشان را بگیرید. سپس آن‌ها را به قطعات کوچکتر برش بزنید. اگر دوست دارید، می‌توانید به جای شلیل از میوه‌های دیگر هم استفاده کنید. شلیل‌های برش‌زده را در یک ظرف مناسب بریزید و کمی شکر به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله ۲: افزودن شکر و نشاسته
حالا شکر و شلیل‌ها را خوب مخلوط کنید و سپس مقدار کمی نشاسته ذرت روی آن‌ها بپاشید. اگر از میوه‌هایی مثل آلبالو یا توت فرنگی استفاده می‌کنید که آب زیادی می‌اندازند، باید مقدار نشاسته را دو برابر کنید و زمان پخت را هم تنظیم کنید.

مرحله ۳: افزودن اسانس وانیل
حالا کمی اسانس وانیل به مواد اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید. بهتر است از اسانس مایع استفاده کنید، زیرا وانیل پودری ممکن است باعث تلخ شدن میوه‌ها شود. سپس مخلوط را در یک ظرف مناسب بریزید.

مرحله ۴: تهیه لایه بیسکوئیتی
در یک ظرف دیگر، مقداری آرد را الک کنید تا نرم و سبک شود. سپس کمی وانیل، شکر و بکینگ پودر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.

مرحله ۵: افزودن کره به مخلوط آرد
کره سرد را کوچک کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید. با چنگال یا نوک انگشتان آن‌ها را هم بزنید تا مخلوط به حالت خرده نان دربیاید. مطمئن شوید که کره ذوب نشود.

مرحله ۶: افزودن ماست به مخلوط
ماست را به ترکیب بیفزایید و خوب هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.

مرحله ۷: تهیه مخلوط شیر و آرد
حالا شیر را هم به ترکیب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سپس مقداری از این مخلوط را با قاشق بردارید و روی میوه‌هایی که در ظرف ریخته‌اید، با فاصله بگذارید. زیرا پس از پخت، مواد بیسکوئیتی روی میوه‌ها پخش می‌شوند.

“““html

مرحله ۸: پخت کابلر در فر
حالا مقداری شکر روی مواد بپاشید و ظرف را داخل فر که ۱۰ دقیقه قبل گرم شده قرار دهید. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بگذارید برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد تا لایه بیسکوئتی کمی طلایی شود.

مرحله ۹: خنک کردن کابلر و تزئین
بعد از پخت، ظرف را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در دمای اتاق کمی سرد شود. سپس کابلر شلیل را از قالب خارج کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. حالا کمی پودر دارچین یا پودر قند روی آن‌ها الک کنید و کابلر را تزئین کنید.

مرحله ۱۰: تزئین نهایی و سرو کابلر
بر اساس سلیقه‌تان می‌توانید یک اسکوپ بستنی وانیلی روی آن قرار دهید و رویش را با پودر پسته و مغز گردوی خرد شده تزئین کنید. حالا کابلر شلیل را به عنوان یک دسر خوشمزه و شیک برای مهمانی‌ها سرو کنید.

منبع : نکته چی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل