“`html
آیا میخواهید با یک پیش غذای زیبا و خوشمزه مهمانهای خود را شگفتزده کنید؟ راتا مرغ با پسته یکی از پیش غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که برای مهمانیها و دورهمیها بسیار مناسب است. این پیش غذا طعمی لطیف از مرغ و عطر خوش پسته دارد که همه را جذب خود میکند. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه این راتای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه راتا مرغ با پسته
مواد لازم برای تهیه راتا مرغ با پسته به شرح زیر است:
پیاز متوسط | ۱ عدد |
مغز پسته | ۱ پیمانه |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پنیر خامهای | ۱/۲ پیمانه |
سس مایونز | ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نان تست برای سرو (اختیاری) | به تعداد لازم |
مراحل تهیه راتا مرغ با پسته
- مدت زمان آمادهسازی و تهیه این راتا حدود ۲۰-۳۰ دقیقه است.
- مقدار مواد ذکر شده برای ۲-۳ نفر کافی است و میتوانید با ساده جمع و ضربی، مقدار مواد را برای تعداد بیشتر مهمانها افزایش دهید.
- درجه سختی تهیه این راتا متوسط است.
مرحله اول: پخت و آمادهسازی مرغ
سینه مرغ را بشویید و به قطعات کوچکتر برش بزنید.
تکههای مرغ را همراه با پیاز، نمک و فلفل سیاه در یک قابلمه مناسب قرار دهید.
مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید مرغ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد.
مطمئن شوید که مرغ به خوبی پخته و نرم شود.
بعد از پخت، مرغ را از قابلمه خارج کرده و با کمک دو چنگال آن را ریش ریش کنید.
میتوانید از غذاساز برای له کردن مرغ استفاده کنید.
اگر مایلید، میتوانید از گوشت مرغ چرخ کرده نیز بهره ببرید.
مرحله دوم: خرد کردن پسته و ترکیب مواد
مغز پسته را با کمک خردکن یا چاقو خرد کرده و به اندازه دلخواه ببرید. میتوانید از پسته درشت یا پودر شده استفاده کنید.
مرغ ریش ریش شده را با پسته خرد شده، سس مایونز، پنیر خامهای، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست بهدست آید.
در این مرحله، مقدار سس مایونز و پنیر خامهای را میتوانید بسته به سلیقه خود تنظیم کنید.
بهتر است نمک و فلفل را به تدریج اضافه کرده و در حین مخلوط کردن، مزه آن را بچشید.
بیشتر بخوانید: رسپی راتا مرغ و شوید
مرحله سوم: شکل دادن به راتا
از مخلوط آماده شده به اندازه دلخواه برداشته و به شکل مورد نظر قالب بزنید.
میتوانید از قالبهای مخصوص راتا استفاده کنید یا به سادگی با دست به آن شکل دهید.
“““html
بیشتر بخوانید: پسته را چگونه شور کنیم؟
مرحله چهارم: تزیین و سرو راتا
راتاهایی که آماده کردهاید را در ظرف دلخواه بگذارید و با نان تست یا بیسکویتهای نمکی و ترد سرو کنید.
شما میتوانید به راتا مرغ با پسته موادی مثل گردو، بادام، زرشک یا کشمش هم اضافه کنید.
برای زیبایی بیشتر، از سبزیجات تازه مثل جعفری یا شوید استفاده کنید.
با دنبال کردن این دستور و نکات ارائه شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، میتوانید یک راتا مرغ با پسته خوشمزه و شیک درست کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. اگر به امتحان طعمهای جدید علاقه دارید، پیشنهاد میکنیم که این غذای ساده و خوشمزه را از دست ندهید.