بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی آش چغندر و انار؛ غذای فصل سرما

“`html

آش چغندر و انار یکی از آش‌های قدیمی و پرطرفدار ایرانی است. این آش با رنگ زیبا و ظاهر خاصش، خیلی از مردم را جذب می‌کند. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه آش چغندر و انار را به شما آموزش می‌دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه این آش خوشمزه، کافی است حبوبات را جداگانه بپزید. پیاز و ادویه‌ها را کمی تفت دهید و سپس به همراه حبوبات، سبزی آش خرد شده و چغندرهای پخته شده به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا آش لعاب بیندازد. بعد از آن، مزه‌دار کنید و نوش جان کنید. برای مشاهده دستور کامل این آش خوشمزه، ادامه مطلب را ببینید.

مواد لازم برای تهیه آش چغندر و انار

مواد لازم برای تهیه این آش به شرح زیر است:

چغندر ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
تره، جعفری، اسفناج و گشنیز ۵۰۰ گرم
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
آب انار ترش یا رب انار ۱ پیمانه
برنج ۱/۲ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
عدس ۱/۲ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دانه‌های انار برای تزیین اختیاری
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه آش چغندر و انار

  • مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی: ۶۰-۹۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۲-۳ نفر
  • درجه سختی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی و پخت حبوبات

نخود و عدس را از شب قبل تمیز کرده و در مقداری آب بخیسانید.

این کار باعث می‌شود که حبوبات سریع‌تر بپزند و نفخ آن‌ها کمتر شود و هضم‌شان آسان‌تر باشد.

سپس، نخود و عدس را آبکشی کنید و در قابلمه مناسبی بریزید. کمی آب به قابلمه اضافه کرده و با حرارت کم بپزید.

بیشتر بخوانید: رسپی آش برگ چغندر

بیشتر بخوانید: رسپی خورش حبشی؛ غذای زمان صفویه

مرحله دوم: آماده‌سازی چغندر

چغندرها را خوب بشویید. پوست آن‌ها را بکنید و سپس به قطعات کوچک خرد کنید.

خرد کردن چغندر به اندازه‌های کوچک کمک می‌کند تا زودتر بپزند و در زمان سرو، خوردن آن‌ها راحت‌تر باشد و همچنین به آش رنگ و طعم خوبی بدهند.

چغندری که خرد شده را در قابلمه‌ای جداگانه ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید ۳۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد.

“““html

زمان دهید تا چغندرها بپزند.

مرحله سوم: آماده‌سازی برنج و عدس

برنج و عدس را هم تمیز کنید، بخیسانید و به طور جداگانه در یک قابلمه دیگر با کمی آب بپزید تا نرم شوند.

این کار کمک می‌کند برنج خوب نرم و لعاب‌دار شود و به آش قوام بیشتری بدهد.

بیشتر بخوانید: رسپی آش چغندر و شلغم؛ جاافتاده و لذیذ

مرحله چهارم: آماده‌سازی پیاز

پیازها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را به شکل نگینی خرد کنید.

در یک قابلمه بزرگ که می‌خواهید آش را طبخ کنید، کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.

بعد از طلایی شدن پیاز، زردچوبه را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ کدو حلوایی با شیر

مرحله پنجم: ترکیب همه مواد آش

نخود پخته، چغندرهای پخته و عدس را به قابلمه پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

برنج پخته و آب انار یا (رب انار) را به قابلمه اضافه کنید. آب انار طعمی ترش و خوشمزه به آش می‌دهد و رنگ آن را زیبا می‌کند.

سبزی‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.

به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کرده و بگذارید مواد با حرارت ملایم به جوش بیایند و آش به آرامی بپزد.

بیشتر بخوانید: رسپی آش ترش به روش کرد‌ها

مرحله ششم: پخت نهایی آش

بعد از پختن همه مواد، نمک و فلفل را به آش اضافه کنید و مزه آن را مطابق سلیقه‌تان تنظیم کنید.

اگر طعم ترش‌تری دوست دارید، می‌توانید کمی آب انار یا رب انار بیشتری اضافه کنید.

آش را روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملاً جا بیفتد و قوام دلخواه شما را پیدا کند. بهتر است این مرحله به آرامی و با حرارت کم انجام شود.

اگر آش کمی رقیق بود، اجازه دهید آش بیشتر بپزد تا قوام آن به دلخواه شما برسد.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ کدو حلوایی با جو

مرحله هفتم: آماده سازی نعنا داغ

در یک تابه کوچک، نعناع خشک را با چند ثانیه در روغن تفت دهید.

مراقب باشید نعناع نسوزد، چون ممکن است طعمی تلخ به آش بدهد. نعناع داغ را می‌توانید در آخر به عنوان تزیین روی آش استفاده کنید.

آش خوش رنگ و جذاب پاییزی شما آماده میل کردن است. آن را در ظرف سرو بریزید و با نعنا داغ و دانه‌های انار تزیین کنید.

با رعایت نکات و مراحل ذکر شده این مقاله از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید این آش را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. امیدواریم این رسپی کامل، یاری‌رسان شما در تهیه این غذای خوشمزه باشد و تجربه‌ای دلنشین برای شما و عزیزانتان شکل دهد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل