بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی اسموتی خیار و گشنیز؛ نوشیدنی گرم تابستانی

“`html

اسموتی خیار و گشنیز یکی از اسموتی‌های بسیار سالم و خوشمزه است که معمولاً ورزشکاران برای افزایش سوخت و ساز بدن و سوزاندن چربی از آن استفاده می‌کنند. این اسموتی به کاهش وزن و لاغری کمک می‌کند و همچنین پوست را شفاف و درخشان می‌سازد. طرز تهیه اسموتی خیار و گشنیز به روش‌های مختلفی و با مواد گوناگون انجام می‌شود.

امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یک روش کامل و خوشمزه تهیه اسموتی خیار و گشنیز را به طور مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم و نکاتی که برای بهتر شدن طعم اسموتی نیاز دارید را ذکر می‌کنیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اسموتی خیار و گشنیز
خیار ۲ عدد
گشنیز تازه ۱۰۰ گرم
لیموترش ۱ عدد
آب سرد ۲ پیمانه
نمک به مقدار دلخواه
یخ به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسموتی خیار و گشنیز

  • مدت زمان آماده‌سازی و تهیه این اسموتی ۵-۱۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این دستور مناسب برای ۲-۳ نفر است و شما به راحتی می‌توانید مقدار آنها را برای تهیه حجم بیشتر افزایش دهید.
  • سطح سختی تهیه این اسموتی آسان است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی شیر و خرما

مرحله اول: آماده‌سازی گشنیز

گشنیزها را تمیز کنید و ساقه‌های ضخیم و برگ‌های زردشان را جدا کنید.

سپس گشنیزها را با آب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی خرما با موز

مرحله دوم: آماده‌سازی خیار و لیموترش

خیارها را بشویید و پوست بگیرید (پوست گرفتن اختیاری است).

خیارها را به چند تکه برش دهید و در مخلوط‌کن یا خردکن بریزید.

لیموترش را بشویید و آبش را به خیارها اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: اسموتی توت فرنگی و خیار

نمک، آب سرد و گشنیزهای تازه را هم به مواد اضافه کنید.

چند پالس بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند و اسموتی شما بافتی یکنواخت بگیرد.

مرحله سوم: از صافی رد کردن اسموتی

این مرحله کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید آن را حذف کنید.

اگر می‌خواهید بافت اسموتی نرم‌تر شود، می‌توانید آن را از صافی رد کنید.

حالا در لیوان‌های سرو چند تکه یخ قرار دهید و اسموتی را در لیوان‌ها بریزید.

به همین سادگی و با طی ۳ مرحله، اسموتی خیار و گشنیز شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه

“““html

نکات تهیه اسموتی خیار و گشنیز

  • بهتر است از خیارهای محلی برای تهیه این اسموتی استفاده کنید؛ چون عطر و طعم‌شان بهتر از خیارهای درختی است.
  • شما می‌توانید از ترکیب میوه‌های مختلفی مثل سیب، کاهو، موز، اسفناج، کرفس و فلفل سبز در اسموتی استفاده کنید.
  • این اسموتی سرشار از آنتی‌اکسیدان است و برای سلامت و شادابی پوست مفید است، پس سعی کنید این اسموتی را به‌طور منظم تهیه و میل کنید تا از خواص آن بهره‌مند شوید.

امیدواریم که این رسپی مورد علاقه شما دوستداران آشپزی قرار گرفته باشد و بتوانید با این روش ساده و کامل، این اسموتی خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل