بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ترشی شلیل خانگی؛ طعمی متفاوت و خوشمزه

“`html

چه چیزی بهتر از یک ظرف ترشی شلیل خانگی، ترد و خوشمزه در کنار وعده‌ غذایی‌تان؟ تهیه ترشی شلیل در خانه بسیار ساده است و با کمی حوصله می‌توانید یک ترشی خانگی و سالم داشته باشید. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا رسپی این ترشی را مرحله به مرحله با ذکر تمام نکات مهم به شما معرفی کنیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی شلیل

مواد لازم برای تهیه ترشی شلیل به شرح زیر است:

شلیل ۱ کیلوگرم
سرکه سفید ۲/۵ لیوان
ادویه ترشی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان سر خالی
سیر چند حبه (اختیاری)

مراحل تهیه ترشی شلیل

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۱۰-۱۲ دقیقه و تهیه نهایی این ترشی ۱-۲ روز است.
  • مقدار مواد اعلام شده در این رسپی ۸۰۰-۷۰۰ گرم ترشی به شما می‌دهد.
  • درجه سختی تهیه این ترشی متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی شلیل

شلیل‌ها را بشویید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید. سپس میوه را به تکه‌های کوچک‌تر برش بزنید.

اطمینان حاصل کنید که تکه‌ها اندازه یکسانی داشته باشند تا به یک مقدار نرم شوند.

بهتر است از شلیل‌های سفت و رسیده استفاده کنید، زیرا شلیل‌های نرم و له شده مناسب نیستند.

مرحله دوم: آماده‌سازی سس ترشی

سرکه، نمک، شکر، پودر فلفل قرمز، ادویه ترشی و زردچوبه را در یک قابلمه بریزید.

برای طعم‌دهی بیشتر، می‌توانید از ادویه‌های دیگر مثل گلپر و سیاه دانه نیز استفاده کنید.

اگر می‌خواهید از سیر استفاده کنید، سیر خرد شده را به مواد اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید تا مواد حل شوند.

اجازه دهید مخلوط به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بگذارید بپزد.

مرحله سوم: افزودن شلیل

تکه‌های شلیل را به مخلوط قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

بگذارید شلیل‌ها به مدت ۵ دقیقه در سس بجوشند. پس از آن، حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا ترشی خنک شود.

شما می‌توانید ترشی شلیل را بدون پخت نیز تهیه کنید. فقط کافیست مواد را با هم مخلوط کنید و شلیل‌ها را به آن اضافه کنید.

سپس شیشه‌ها را در یخچال قرار دهید. اما باید بدانید که ماندگاری این نوع ترشی کمتر است.

بیشتر بخوانید: ۶ راه تشخیص ترشی سالم از فاسد

مرحله چهارم: انتقال به شیشه نگهدارنده

پس از خنک شدن ترشی، مخلوط شلیل و سرکه را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید.

مطمئن شوید که شیشه‌ها کاملا پر شوند و کمی فضای خالی در بالای شیشه باقی بماند تا در زمان بسته شدن حجم مواد جابجا نشود.

“““html

بماند.

برای اینکه ترشی کپک نزند، حتماً از شیشه‌های تمیز و خشک استفاده کنید. درب شیشه‌ها را محکم ببندید تا هوا به داخل آن‌ها نفوذ نکند.

شیشه‌ها را به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط بگذارید و بعد از این زمان، آنها را در یخچال نگهداری کنید.

ترشی شلیل در یخچال مدت زیادی ماندگاری دارد.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی تفاله لیمو ترش

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. با استفاده از این روش ساده و کامل، می‌توانید این ترشی خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما هم نکات و ترفندهایی دارید که باعث خوشمزه‌تر شدن طعم و عطر ترشی‌ می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل