“`html
تهچین یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که در مناسبتهای مختلف سرو میشود. ته چین گردو یکی از انواع جالب آن است که طعمی عالی دارد. امروز در مجله رضیم دستور تهیه تهچین گردو را به شما معرفی میکنیم.
مواد لازم برای تهیه تهچین گردو
برای تهیه تهچین گردو به مواد زیر نیاز دارید:
برنج ایرانی | ۳ پیمانه |
ماست چکیده | ۳۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
گردو خرد شده | ۱ پیمانه |
محلول زعفران دم کرده غلیظ | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
گلاب (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه تهچین گردو
- زمان لازم برای آمادهسازی و طبخ این غذا حدود ۴۰-۵۰ دقیقه است.
- این دستور برای ۳-۴ نفر مناسب است و میتوانید به راحتی مقدار مواد را بیشتر کنید.
- تهیه این غذا کمی متوسط است و نیاز به دقت دارد.
مرحله اول: آمادهسازی برنج
شما باید برنج را از شب قبل بشویید و آن را با آب بخیسانید.
سپس یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
پس از جوش آمدن آب، برنج خیسانده شده را به آن اضافه کنید.
مقداری نمک و روغن به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید برنج به مدت ۴-۶ دقیقه بپزد تا نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.
یادتان باشد که زمان پخت برنج ممکن است بسته به نوع آن متفاوت باشد، پس باید خودتان کنترل کنید.
برای تهچین، دانههای برنج باید کمی سفتتر از حالت عادی باشند.
بیشتر بخوانید: با این روش زعفرانت چند برابر رنگ میدهد
مرحله دوم: آمادهسازی گردو
گردوها را به آرامی خرد کنید، طوری که به شکل نصفی یا ریز نشوند، چون دوست دارید وقتی میجوید، حس شوند.
سپس گردوها را در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی عطر آنها آزاد شود.
پس از اینکه عطر گردوها به مشام رسید، حرارت را خاموش کنید و به مرحله بعدی بروید.
بیشتر بخوانید: رسپی دمی بلغور جو تهرانی
مرحله سوم: آمادهسازی مایه تهچین
در یک ظرف مناسب، ماست را ریخته و زعفران دم کرده و در صورت استفاده گلاب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سپس زردههای تخممرغ را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
بهتر است از ماست چکیده کمی ترش استفاده کنید تا تهچین خوشمزهتری داشته باشید.
“““html
بیشتر بخوانید: رسپی ته چین قیسی مجلسی
مرحله چهارم: ترکیب برنج با مایه ته چین
برنجی که آبکش شده است را به آرامی با مایه ته چین مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم: مونتاژ کردن ته چین
کف یک قابلمه مناسب را کمی روغن بمالید. حتماً از قابلمه تفلون و نچسب استفاده کنید تا ته چین به قابلمه نچسبد.
برای اینکه ته دیگ شما خوشمزهتر و برشتهتر شود، روغن را کمی بیشتر از حد معمول بریزید.
حالا نیمی از برنج را کف قابلمه بریزید و کمی فشار بدهید. مخلوط ماست، زعفران و گردو را روی این لایه بگذارید.
سپس بقیه برنج را روی مواد بریزید و سطح آن را صاف کنید.
با پشت قاشق کمی روی سطح برنج فشار بدهید.
بیشتر بخوانید: ته چین عدس پلو با گوشت چرخ کرده
مرحله ششم: پخت ته چین
روی قابلمه دمکنی بگذارید و حرارت را کم کنید. این غذا را به مدت حدود ۱ ساعت بپزید تا ته چین طلایی شود.
مرحله هفتم: تزیین و سرو تهچین
پس از اینکه خوب پخته شد، ته چین را با احتیاط از قابلمه درآورده و در ظرف سرو قرار دهید. میتوانید آن را با زرشک تازه یا خلال بادام تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: روش سرخ کردن بادمجان در هواپز با کمترین روغن
به همین سادگی و با انجام چند مرحله، ته چین گردو خوشمزه و زیبای شما آماده است. شما میتوانید این ته چین را با گوشت مرغ، گوشت گوسفند یا گوشت چرخکرده هم تهیه کنید.
امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقمندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این ته چین خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.