بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی دمنوش بارهنگ و به دانه + بهترین زمان مصرف

دمنوش بارهنگ و به دانه یکی از بهترین دمنوش‌ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش گلودرد و درمان مشکلات گوارشی می‌باشد. در این مقاله از مجله رضیم، با طرز تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به و بهترین زمان مصرف آن آشنا می‌شوید.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به، ابتدا بارهنگ را بشویید و سپس آن را با دانه‌های به و آب جوش داخل قوری بریزید. قوری را روی بخار کتری بگذارید تا دمنوش دم بکشد و بعد بتوانید آن را نوش جان کنید. برای اطلاعات دقیق‌تر در مورد طرز تهیه دمنوش، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم دمنوش بارهنگ و دانه به

دانه به ۱/۲ قاشق مرباخوری
بارهنگ ۱ قاشق مرباخوری
آب جوش به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
درجه سختی: آسان
تعداد نفرات: ۲ نفر

در ادامه به مراحل تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به می‌پردازیم.

مرحله اول: بارهنگ را بشویید

ابتدا تخم بارهنگ را در یک صافی بریزید و زیر آب بگیرید تا تمام آلودگی‌ها پاک شود. اگر صافی ندارید، می‌توانید بارهنگ را در لیوانی بریزید و با آب ولرم پر کنید. چند دقیقه صبر کنید تا بارهنگ ته نشین شود و بعد آب را تخلیه کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا کاملاً تمیز شود.

مرحله دوم: مواد دمنوش را در قوری بریزید

تخم بارهنگ شسته شده و دانه به را در قوری بریزید. سپس قوری را با آب جوش پر کنید و درب آن را بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیر زعفران و نکات خوشمزه‌تر شدن آن

مرحله سوم: دمنوش را آماده کنید

قوری را روی بخار کتری قرار دهید و بگذارید دمنوش به آرامی دم بکشد و آماده شود.

مرحله چهارم: دمنوش را سرو کنید

پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که دمنوش آماده شد، آن را از صافی رد کنید و داخل لیوان بریزید. حال می‌توانید از این دمنوش مفید لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: ۸ دمنوش مفید برای آلودگی هوا

بهترین زمان مصرف دمنوش بارهنگ و به

بهترین زمان برای نوشیدن دمنوش بارهنگ و به به هدف شما از استفاده از آن بستگی دارد. در ادامه این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

  • دمنوش بارهنگ و به نباید بیشتر از ۲ تا ۳ فنجان در روز مصرف شود.
  • “`html

  • این دمنوش را می‌توانید در طول روز مصرف کنید.
  • این دمنوش به نرم کردن گلو و تسکین گلودرد کمک می‌کند و می‌توانید در زمان سرماخوردگی از آن استفاده کنید.
  • اگر مشکل گوارشی دارید، بهتر است این دمنوش را صبح‌ها به صورت ناشتا بنوشید.
  • نوشیدن این دمنوش در حالت ناشتا برای رفع سوزش معده، یبوست و بهبود رفلاکس معده مفید است.
  • اگر می‌خواهید وزن کم کنید، بهتر است این دمنوش را به صورت ناشتا یا بعد از ورزش مصرف کنید.
  • نوشیدن این دمنوش در طول روز به کاهش اشتها و میل به غذا کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش کندر

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش برگ کرفس

نکات و فوت و فن‌های رسپی دمنوش بارهنگ و دانه به

در این قسمت به چند نکته مهم برای تهیه دمنوش بارهنگ و دانه به اشاره می‌کنیم:

  • برای تهیه این دمنوش باید از تخم بارهنگ استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید بعد از آماده شدن دمنوش، مقداری عسل یا شکر قهوه‌ای به آن اضافه کنید.
  • اگر به برگ‌های خشک بارهنگ دسترسی دارید، می‌توانید از آن‌ها هم برای تهیه این دمنوش استفاده کنید.
  • زنان باردار و شیرده باید از مصرف این دمنوش پرهیز کنند.
    همچنین برخی افراد ممکن است به بارهنگ حساسیت داشته باشند. اگر برای اولین بار این دمنوش را می‌نوشید، حتماً کمی از آن را امتحان کنید و ببینید که به آن حساسیت ندارید.
  • این دمنوش نباید با داروهای ضد التهاب استروئیدی مانند آسپرین و ایبوپروفن مصرف شود، زیرا ممکن است خطر خونریزی معده و روده را افزایش دهد.
  • افرادی که مشکلات لخته شدن خون دارند یا دارو مصرف می‌کنند، باید از بارهنگ استفاده نکنند.
  • به هیچ وجه در مصرف این دمنوش زیاده‌روی نکنید، زیرا مصرف زیاد آن می‌تواند باعث افت فشار خون و اسهال شود.

در این مطلب از بخش آشپزی به رسپی دمنوش بارهنگ و دانه به اشاره شد. اگر تجربه‌ای در درست کردن یا مصرف این دمنوش دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان خود به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل