بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی دمنوش زرشک و عناب + بهترین زمان مصرف

“`html

دمنوش زرشک و عناب علاوه بر طعم خوشمزه و عطر دلپذیری که دارد، برای سلامتی هم بسیار مفید است. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه این دمنوش را به صورت مرحله به مرحله و با تمام نکات مهمی که باید در نظر بگیرید، معرفی می‌کنیم. همچنین بهترین زمان نوشیدن آن را خواهیم گفت.

نگاهی سریع به رسپی

برای درست کردن این دمنوش کافیست زرشک‌ها و عناب را بشویید، عناب را نصف کرده و آنها را با آب جوش در قوری بریزید. سپس به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا دمنوش دم بکشد. بعد از این مدت، آن را از صافی رد کرده و با مقداری عسل به دلخواه شیرین کنید و بنوشید.

مواد لازم برای تهیه دمنوش زرشک و عناب

مواد لازم برای تهیه این دمنوش عبارتند از:

زرشک تازه یا خشک ۲ قاشق غذاخوری
عناب ۵-۶ عدد
آب جوش ۲ لیوان
عسل یا نبات به مقدار دلخواه (اختیاری)

مراحل تهیه دمنوش زرشک و عناب

  • مدت زمان آماده سازی: ۱۵-۲۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۲-۳ نفر
  • درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی زرشک و عناب

زرشک و عناب را با آب سرد بشویید.

برای بهتر شدن طعم و رنگ، بهتر است از زرشک تازه استفاده کنید؛ اما اگر از زرشک خشک استفاده می‌کنید، باید آن را بعد از شستن در آب بخیسانید. این کار باعث می‌شود طعم آن ملایم‌تر و زرشک نرم‌تر شود.

عناب‌ها را با چاقو نصف کنید تا داخل آنها نیز به خوبی در آب جوش قرار بگیرد و مواد مغذی‌اش آزاد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خشک کردن به با روش بازاری + نکات و فوت و فن‌ها

مرحله دوم: دم کردن دمنوش

مقداری آب جوش در قوری بریزید و بچرخانید تا دیواره‌های قوری گرم شود. سپس آب را دور بریزید.

زرشک و عناب‌های شسته شده را درون قوری بریزید و آب جوش را اضافه کنید.

در قوری را بگذارید و اجازه دهید دمنوش به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت غیرمستقیم (مثل روی کتری) دم بکشد.

در این زمان، طعم و خواص زرشک و عناب به آب منتقل می‌شود و دمنوش آماده می‌شود.

توجه کنید که دمنوش باید به اندازه کافی دم بکشد، ولی نه بیشتر از ۳۰ دقیقه، زیرا ممکن است طعم آن بیش از حد ترش یا غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش آویشن و عناب + زمان مصرف

مرحله سوم: افزودن عسل و سرو دمنوش

پس از دم کشیدن، دمنوش را از صافی رد کنید تا زرشک و عناب جدا شوند و نوشیدنی شفاف و خوش‌طعم آماده شود.

اگر می‌خواهید دمنوش کمی شیرین باشد، می‌توانید در این مرحله مقداری عسل یا نبات به آن اضافه کنید.

عسل نه تنها طعم خوبی به دمنوش می‌دهد بلکه خواصش را هم بیشتر می‌کند.

بهتر است دمنوش را بلافاصله بعد از آماده‌سازی سرو کنید. آن را در فنجان بریزید و به صورت گرم بنوشید.

بیشتر بخوانید: اگر زرشک سیاه شد چه کنیم + روش‌‌های پیشگیری از سیاه شدن

بیشتر بخوانید: رسپی چای سبز و لیمو

بهترین زمان مصرف دمنوش زرشک و عناب

نوشیدن این دمنوش در صبح باعث می‌شود احساس طراوت و شادابی کنید و به تقویت سیستم ایمنی بدنتان کمک می‌کند. بهترین زمان نوشیدن آن در عصر یا شب قبل از خواب است، چون به آرامش و بهبود خواب کمک می‌کند.

این دمنوش طبع سرد دارد و خواص آرام‌بخش آن معروف است. به طور کلی، پیشنهاد می‌شود که این دمنوش را یک ساعت بعد از غذا مصرف کنید تا هضم بهتر انجام شود و معده نیز سرد نشود.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و با روش ساده و راحتی که توضیح دادیم، این دمنوش مفید را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما روش‌های دیگری برای تهیه این دمنوش دارید که می‌تواند طعم و عطر آن را بهتر کند، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستانی که به این مسئله علاقه‌مند هستند، به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل