بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی رولت طرح دار زبرا خوشمزه؛ به روش بازاری

“`html

بدون شک رولت یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های تر است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف درست کرد و به آن شکل‌های متفاوتی داد. در این مقاله از مجله رضیم قصد داریم طرز تهیه رولت طرح دار زبرا را برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه رولت طرح دار زبرا

برای درست کردن رولت طرح دار زبرا به مواد زیر نیاز دارید:

تخم مرغ ۴ عدد
شکر نصف پیمانه
آرد سفید قنادی (سه صفر) ۱ پیمانه
آب جوش ۴ قاشق سوپ‌خوری
وانیل ۱ چهارم قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق چای‌خوری
خامه شیرین شده قنادی ۱ پیمانه سر پر

مراحل تهیه رولت طرح دار زبرا

برای درست کردن رولت طرح دار زبرا مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده سازی سینی فر

ابتدا یک سینی ۳۰ در ۴۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی روغن روی کاغذ بزنید. می‌توانید برای این کار از قلم‌مو استفاده کنید.

مرحله دوم: تهیه مایه رولت

بکینگ پودر را به آرد سفید اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید. سفیده‌ها را در یک ظرف تمیز بریزید و با همزن شروع به هم زدن کنید.

حدود دو دقیقه هم بزنید تا سفیده‌ها کمی حالت بگیرند. سپس، به تدریج دو قاشق غذاخوری از شکر را به سفیده‌ها اضافه کنید و همزمان با همزن مخلوط کنید. این کار را ادامه دهید تا سفیده‌ها کاملاً فرم بگیرند و با برگرداندن ظرف از آن خارج نشوند.

مدت زمان فرم گرفتن سفیده‌ها ممکن است بین ۷ تا ۱۰ دقیقه طول بکشد. وقتی دیدید که سفیده‌ها به خوبی فرم گرفته‌اند، هم زدن را متوقف کنید؛ زیرا اگر بیش از حد بزنید، کیفیت رولت کاهش می‌یابد.

مرحله سوم: همزدن زرده تخم‌مرغ

در ظرف دیگری، زرده‌های تخم‌مرغ، وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

سپس آب جوش را به آرامی اضافه کنید و در عین حال به سرعت مواد را با همزن مخلوط کنید تا حرارت آب جوش باعث پختن زرده‌ها نشود.

پس از اضافه کردن آب جوش، مواد را هم بزنید تا رنگ آن‌ها کرم مانند شود. (هم زدن به قدری باشد که رنگ کرم شود؛ زیرا اگر بیشتر هم بزنید، کیفیت زرده‌ها کاهش می‌یابد.)

“““html

می‌شود که روی رولت بعد از پخت چسبناک شود)

مخلوط آرد و بکینگ پودر را در ۲ تا ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود و هیچ گلوله‌ای در آن باقی نماند.

بیشتر بخوانید: رسپی رولت کرپ خامه‌ای بدون نیاز به فر

مرحله چهارم: ریختن مایه رولت در سینی فر

حالا سفیده را در ۲ مرحله اضافه کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا مواد کاملاً یکنواخت شوند.

۲ ملاقه از مواد را جدا کنید و داخل یک کاسه بریزید. پودر کاکائو را الک کرده و با مواد مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی حاصل شود.

مایه رولت را داخل سینی که با کاغذ روغنی پوشیده‌اید بریزید و با لیسک صاف کنید تا کل سینی را به طور یکنواخت بپوشاند.

مرحله پنجم: طرح دادن به رولت

مایه شکلاتی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیف را قیچی کنید.

از گوشه سینی خط‌های مورب با مایه شکلاتی روی رولت بکشید تا کل رولت پر شود.

حالا با یک سیخ چوبی یا خلال دندان، خطوط رفت و برگشتی روی رولت بزنید تا طرح زبرا شکل بگیرد.

سینی را داخل فر که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه گرم شده است، به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است، بنابراین دقت کنید که اگر رولت بیش از حد در فر بماند، خشک می‌شود و اگر زود از فر خارج کنید، روی رولت چسبناک می‌شود.

مرحله ششم: پخت رولت

پس از اینکه رولت کاملاً پخت، با یک خلال دندان تست کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، می‌توانید آن را از فر خارج کنید.

اگر فر شما همزمان از بالا روشن نیست و روی رولت رنگ نگرفته، در آخر چند دقیقه گریل را روشن کنید تا رولت رنگ بگیرد، اما مواظب باشید که خشک نشود.

بیشتر بخوانید: رسپی رولت خامه‌ای

مرحله هفتم: رول کردن

سینی رولت را از فر خارج کنید و یک سینی دیگر را روی سینی رولت بگذارید.

اجازه دهید ۲ دقیقه بماند تا روی رولت کمی نرم‌تر شود. ۲ دقیقه کافی است و اگر بیشتر بماند، روی رولت چسبناک می‌شود.

حال سینی را برداشته و رولت را روی دستمال تمیزی برگردانید. به آرامی کاغذ روغنی را جدا کنید.

سپس گوشه اضافی دستمال را روی رولت برگردانید و به آرامی شروع به رول کردن رولت از طرف طول کنید؛ طوری که پارچه مابین رولت قرار گیرد.

مرحله هشتم: فرم دادن به خامه قنادی

رولت داخل دستمال را به یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود.

در این حین خامه قنادی را از فریزر خارج کنید تا نرم شود.

سپس با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. خامه فرم گرفته را داخل قیف یکبار مصرف بریزید.

پس از خنک شدن دستمال، آن را باز کنید و رولت را بیرون بیاورید. با کمک قیف، خامه را روی رولت بزنید و سپس با نازک‌پالت یا کاردک خامه را به صورت یکنواخت و با ضخامت یکسان روی رولت پخش کنید.

حالا دوباره از یک سمت رولت را آرام اما محکم رول کنید و تا انتها ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک زبرا (کیک دو رنگ)

مرحله نهم: انتقال رولت به یخچال

دوباره رولت را در دستمال محکم و سفت بپیچید و به یخچال بگذارید تا چند ساعت استراحت کند.

پس از چند ساعت، رولت را از یخچال بیرون بیاورید و برش بزنید.

این رولت به خاطر طرحی که دارد نیاز به تزئین دیگری ندارد.

بهتر است که رولت را از شب قبل آماده کنید و اجازه دهید یک شب در یخچال بماند تا رطوبت خامه را جذب کند و بهترین کیفیت را داشته باشد. نوش جان!

“`

نکات طلایی در تهیه رولت طرح دار زبرا

در اینجا چند نکته کلیدی برای تهیه رولت طرح دار زبرا را با شما در میان می‌گذاریم. با ما همراه باشید.

  • می‌توانید به جای پودر کاکائو از رنگ‌های مجازی که برای خوراکی‌ها هستند، برای طرح روی رولت استفاده کنید. همچنین می‌توانید هر طرح دیگری را که دوست دارید، درست کنید.
  • وقتی می‌خواهید سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید، دقت کنید که کاغذ روغنی باید تا دیواره‌ها بالا بیاید و ۱ تا ۲ سانت از دیواره را پوشش دهد. این کار کمک می‌کند تا رولت به دیواره‌ها نچسبد.
  • فرم دادن سفیده تخم‌مرغ یک مرحله‌ی مهم در تهیه رولت است و روی بافت و لطافت آن تأثیر دارد. برای فرم گرفتن بهتر سفیده، باید کاملاً خالص و بدون چربی باشد. زیرا زرده تخم‌مرغ چربی دارد و در جداسازی آنها باید مراقب باشید.
  • هنگام هم زدن سفیده‌های تخم‌مرغ، همزن را در یک جهت حرکت دهید، مثلاً در جهت عقربه‌های ساعت. تغییر مداوم جهت هم زدن باعث می‌شود سفیده خوب فرم نگیرد.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم طرز تهیه رولت طرح دار زبرا را برای شما توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این شیرینی خوشمزه را در خانه امتحان کنید و از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل