بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ساورکرات؛ کلم ترش تخمیری

“`html

ساورکرات یک چاشنی خوشمزه است که از تخمیر کلم درست می‌شود. ابتدا با اضافه کردن نمک به کلم، باکتری‌هایی که باعث تولید اسید لاکتیک می‌شوند، فعال می‌شوند. در نتیجه، قند موجود در کلم به اسید لاکتیک تبدیل می‌شود. این فرایند بسیار مفید است و پروبیوتیک‌هایی را به وجود می‌آورد که به سلامت روده و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. در این مقاله از مجله رضیم ما به شما طرز تهیه ساورکرات را آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به رسپی

برای درست کردن ساورکرات، ابتدا کلم سفید و هویج را ریز خرد کنید، سپس آنها را با نمک ماساژ دهید. بعد از ۵ دقیقه، زیره و فلفل سیاه را اضافه کرده و به مواد نیم ساعت استراحت دهید. سپس مواد را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز بریزید و آنها را فشار دهید تا یک لایه آب روی آنها جمع شود. مراحل تهیه در ادامه توضیح داده شده است.

مواد لازم برای تهیه ساورکرات

برای تهیه ساورکرات به مواد زیر احتیاج دارید:

هویج یا سیب ۱۵۰ گرم
کلم سفید یا قرمز ۸۵۰ گرم
نمک بدون ید ۲۵ گرم
زیره ⅓ قاشق چای‌خوری
دانه فلفل سیاه  ½ قاشق چای‌خوری

 رسپی ساورکرات

برای تهیه این کلم ترش خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: رنده کردن مواد

کلم سفید را به چهار قسمت برش بزنید، قسمت‌های سفت آن را جدا کنید و بقیه کلم را به صورت ریز خرد کنید. سپس کلم‌های خرد شده را با آب سرد بشویید و آبکش کنید تا کاملاً خشک شوند.

هویج را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را با رنده درشت رنده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک پرتقال خانگی+ نکات کلیدی

مرحله دوم: ترکیب مواد

در یک کاسه بزرگ، هویج رنده شده را بریزید و به آرامی کلم‌ها را به آن اضافه کنید. هنگام اضافه کردن کلم، به صورت لایه‌ای به آن نمک اضافه کنید. سپس مواد را به مدت ۵ دقیقه با دست خوب ترکیب و ماساژ دهید.

مرحله سوم: اضافه کردن زیره

بعد از هم زدن مواد، زیره و دانه‌های فلفل سیاه را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر با دست هم بزنید. سپس به مواد اجازه دهید نیم ساعت استراحت کند.

مرحله چهارم: انتقال مواد به ظرف

بعد از نیم ساعت، مواد را با قاشق داخل یک ظرف شیشه‌ای استریل و خشک بریزید و آنها را فشار دهید. یک برگ کلم روی لایه آخر قرار دهید و آبی که در ته کاسه مانده را به ظرف اضافه کنید. مواد را فشار دهید تا یک لایه آب روی آنها قرار گیرد و همزمان هوا از آنها خارج شود. سپس درب ظرف را محکم ببندید.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک رب انار؛ طعمی قوی و ترش

مرحله پنجم: تخمیر ساورکرات

ظرف را در یک مکان خنک و تاریک قرار دهید. دمای مناسب برای تخمیر بین ۱۸ تا ۲۲ درجه سانتی‌گراد است.

فرایند تخمیر ممکن است بین یک تا چهار هفته طول بکشد.

“““html

هفته‌ای طول می‌کشد تا کلم ترش آماده شود. در این مدت، فعالیت باکتری‌های لاکتیک اسید باعث می‌شود که کلم اسیدی و ترش شود.

نکات مهم برای تهیه ساورکرات:

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی کلم ترش یا ساورکرات را با شما در میان گذاشتیم. این چاشنی علاوه بر طعم عالی، خواص زیادی برای سلامتی دارد، بنابراین حتماً آن را در خانه تهیه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل