بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی شربت ریواس خانگی؛ ساده و خوشرنگ

“`html

یکی از میوه‌های بسیار مفید که فقط در فصل بهار قابل دسترسی است، ریواس است. این گیاه با ساقه‌های قرمز یا سبز در بهار رشد می‌کند و طعم لذیذی دارد. از ریواس برای تهیه انواع غذاها، سالاد، مربا و ترشی بهره می‌برند.

یکی دیگر از روش‌های استفاده از ریواس، درست کردن شربت آن است. این شربت، در روزهای بهاری و گرم، طراوت و طعم خوبی به شما می‌دهد. در این بخش از رضیم بلاگ با ما باشید تا طرز تهیه شربت ریواس را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شربت ریواس:
ریواس قرمز یا سبز ۱ کیلوگرم
شکر ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه شربت ریواس

حالا که مواد لازم را آماده کردیم، به مراحل تهیه این شربت می‌پردازیم.

مرحله اول: آماده کردن ریواس

در ابتدا، ریواس‌ها را به‌طور کامل بشویید و تمیز کنید. سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و خرد کنید.

مرحله دوم: پختن ریواس

در این مرحله، ریواس‌های خرد‌شده را در قابلمه بریزید، آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و عصاره آن خارج شود. اگر روی آب کف جمع شد، با قاشق آن را بردارید تا شربت شفاف‌تری داشته باشید.

بیشتر بخوانید: نحوه‌ی صحیح فریز کردن ریواس

مرحله سوم: صافی کردن ریواس

پس از اینکه ریواس‌ها نرم شدند، شربت را از صافی عبور دهید و دوباره بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سیب خانگی

مرحله چهارم: افزودن شکر

در این مرحله شکر را به شربت اضافه کنید. مقدار شکر بستگی به میزان ترشی یا شیرینی ریواس دارد؛ اگر خیلی ترش باشد، ۱ کیلوگرم شکر و اگر ملس‌تر بود، ۸۰۰ گرم شکر کافی است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار برای رفع عطش!

مرحله پنجم: تهیه شربت ریواس

بعد از اضافه کردن شکر، شربت را به‌طور مداوم هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آب لیموترش تازه را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی شربت به غلظت مناسب رسید، از روی حرارت بردارید. بگذارید تا خنک شود و سپس در شیشه‌های تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان!

نکات مهم در تهیه شربت ریواس

در ادامه، به چند نکته مهم برای تهیه شربت ریواس اشاره خواهیم کرد. همراه ما باشید.

  • رنگ شربت شما بستگی به رنگ ریواس دارد. اگر ریواس‌تان قرمز باشد، شربت قرمز خواهد شد و اگر سبز باشد، شربت رنگ سبز خواهد داشت.
  • برای تست غلظت شربت، کمی از آن را روی نعلبکی بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از سرد شدن، باید غلظت آن مناسب باشد.
  • در صورت تمایل، می‌توانید چند برگ نعناع هم به شربت اضافه کنید.
  • برای سرو کردن، می‌توانید از عرق نعنا یا بهار نارنج استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گریپ‌فروت، زنجبیل و عسل

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، با طرز تهیه شربت ریواس آشنا شدید. حتماً این شربت خوشمزه بهاری را امتحان کنید و تجربه‌ی خود را با ما در میان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل