بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی لازانیای آلمانی (یک طعم متفاوت و لذیذ برای ناهار)

“`html

لازانیا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که در جهان طرفداران زیادی دارد. اما آیا تا به حال لازانیای آلمانی را چشیده‌اید؟ این نوع لازانیا با مواد خاصی مانند سوسیس و کلم درست می‌شود و طعمی متفاوت و خوشمزه دارد.

در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه لازانیای آلمانی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه لازانیای آلمانی

  • مدت زمان آماده‌سازی این غذا ۳۵-۴۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده برای ۴-۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی با حساب و کتاب ساده، مقدار مواد را برای تعداد بیشتر افزایش دهید.
  • درجه سختی تهیه این لازانیا متوسط است.

مواد لازم برای تهیه لازانیای آلمانی

لازانیا ۶ عدد
خامه غلیظ مخصوص سوپ قارچ ۱ قوطی
خامه غلیظ مخصوص سوپ جوجه ۱ قوطی
شیر ۲ فنجان
سوسیس فلفلی دودی ۴۵۰ گرم
کلم، بدون آب ۱ قوطی
پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم

 

مرحله اول: آماده‌سازی سس

شیر، خامه مخصوص سوپ قارچ و خامه مخصوص سوپ جوجه را در یک کاسه بزرگ با همزن خوب بزنید تا یکدست شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیای بدون فر خوشمزه؛ با گوشت چرخ کرده

مرحله دوم: آماده‌سازی مواد میانی

سوسیس‌ها را به صورت نازک خرد کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گلت بادمجان و قارچ

مرحله سوم: چینش لایه‌ها

یک ظرف مناسب انتخاب کنید. نیمی از سس را در کف ظرف بریزید. سپس سه رشته لازانیا را روی سس بچینید. نیمی از سوسیس‌ها و نیمی از کلم را روی لازانیا قرار دهید و نیمی از پنیر موزارلا را روی مواد بپاشید.

مرحله چهارم: تکرار لایه‌ها

لایه بعدی را نیز به همین روش بچینید. یعنی سه رشته لازانیا، بقیه سوسیس، بقیه کلم و بقیه پنیر را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: با این ترفندها لازانیای شما خوشمزه‌تر از همیشه می‌شود!

مرحله پنجم: پخت لازانیا

ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. سپس فویل را بردارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر روی آن طلایی شود.

لازانیای آلمانی یک غذای کامل و مغذی است که می‌توانید آن را به عنوان غذای اصلی یا شام سرو کنید.

“““html
نکات و فوت و فن‌های تهیه لازانیای آلمانی

برای تهیه لازانیای آلمانی، به ۵ نکته مهم توجه کنید:

  1. شما می‌توانید از لازانیای خشک یا تازه استفاده کنید. اگر از لازانیای خشک استفاده می‌کنید، حتماً قبل از مصرف آن را در آب جوش بپزید تا نرم شود.
  2. به جای سوسیس فلفلی دودی، می‌توانید از سوسیس‌هایی مثل سوسیس کالباس یا سوسیس مرغ هم استفاده کنید.
  3. می‌توانید از کلم تازه یا کنسرو شده بهره ببرید. اگر کلم تازه دارید، آن را حتماً بپزید.
  4. به جای پنیر موزارلا، می‌توانید از پنیرهای دیگری مثل چدار یا پارمسان استفاده کنید.
  5. برای خوشمزه‌تر کردن سس، می‌توانید از ادویه‌هایی مثل آویشن، پاپریکا یا پودر سیر کمک بگیرید.

بیشتر بخوانید: رسپی همبرگر گیاهی با لوبیا و سویا (برگر وگان)


امیدواریم که این رسپی خوشایند شما بوده باشد. اگر به امتحان طعم‌های جدید علاقه دارید، توصیه می‌کنیم حتماً لازانیای ساده و متفاوت را تجربه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل