“`html
لواشک رب انار یکی از لواشکهای خوشمزه است که طعمش یاد شما میماند. شما میتوانید این لواشک را به سادگی در خانه درست کنید. در این مطلب از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه لواشک رب انار را به شما بگوییم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای تهیه لواشک رب انار، ابتدا انارها را دانه کنید و با کمی آب بپزید. سپس آنها را از صافی رد کنید تا گوشت انار از دانهها جدا شود. عصاره به دست آمده را روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. میتوانید در این مرحله کمی گلپر و نمک به آن اضافه کنید. بعد از غلیظ شدن، آن را روی سینی فلزی یا کیسه نایلونی نازک پهن کنید و در آفتاب یا روی بخاری بگذارید تا خشک شود.
مواد لازم برای لواشک رب انار
انار | ۵۰۰ گرم |
نمک | به مقدار دلخواه |
گلپر | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه لواشک رب انار
برای درست کردن لواشک رب انار مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: دانه کردن انار
انارها را بشویید و دانه کنید. سپس پوست نازک آنها را جدا کرده و در یک قابلمه با آب بپزید تا نرم شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه باسلوق انار
مرحله دوم: جدا کردن دانهها
بعد از اینکه دانههای انار نرم شد، آنها را در یک صافی بریزید و با پشت قاشق یا گوشتکوب تلاش کنید که گوشت انار را از دانهها جدا کنید.
مرحله سوم: حرارت دادن عصاره انار
پس از جدا کردن گوشت و دانهها، عصاره را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید تا به غلظت کافی برسد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار با مخلوط کن
مرحله چهارم: طعمدار کردن لواشک
زمانی که رب انار به غلظت مناسب نزدیک شد، کمی گلپر و نمک به آن اضافه کنید.
اگر تمایل دارید لواشک رب انار شیرین باشد، میتوانید به جای نمک، کمی شکر اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار به روش بازاری
نکات مهم برای خشک کردن سریع لواشک رب انار
برای خشک کردن سریع لواشک رب انار، نکات زیر را رعایت کنید:
- اجازه دهید مواد لواشک رب انار به دمای محیط برسد و سپس آن را روی یک سینی فلزی نازک پهن کنید.
- میتوانید به جای سینی فلزی از یک کیسه فریزر باز شده استفاده کنید.
- لواشک را در زیر نور خورشید قرار دهید تا خشک شود.
- برای خشک کردن لواشک، میتوانید از بخاری یا شوفاژ استفاده کنید.
- اگر لواشک را در فضای باز میگذارید، حتماً روی آن را با توری بپوشانید تا آلوده نشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت کدو حلوایی
در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه لواشک رب انار به همراه روش خشک کردن سریع آن را به شما گفتیم. اگر طعم ترش و دلچسب را دوست دارید، حتماً این لواشک را درست کنید.