“`html
مهلبیه گل محمدی یا مهلبیه گل سرخ که به پودینگ شیر با طعم گل محمدی هم معروف است، یک دسر دلپذیر و خانگی میباشد. برای تهیه آن از ترکیب نشاسته ذرت و شیر همراه با شربت گل محمدی استفاده میشود. این دسر بافتی شبیه به فرنی دارد اما کمی سفتتر است و عطر خوشایند آن باعث میشود با اولین قاشق از آن، لذت زیادی را تجربه کنید. در این مقاله از بخش آشپزی رضیم بلاگ میتوانید با رسپی مهلبیه گل محمدی آشنا شوید.
رسپی مهلبیه گل محمدی
آماده کردن مواد اولیه این دسر حدود ۱۵ دقیقه زمان میبرد و پخت آن نیز حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد. این مواد برای تهیه دسر برای دو نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه مهلبیه گل محمدی
شیر | ۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
شربت گل محمدی | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
گل محمدی خشک | به مقدار لازم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر (اختیاری) | به مقدار لازم |
مراحل رسپی مهلبیه گل محمدی در خانه
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل تهیه مهلبیه گل محمدی آشنا شوید.
مرحله اول: ترکیب شیر و نشاسته
برای شروع، شیر و نشاسته ذرت را در یک قابلمه نچسب بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا نشاسته کاملاً در شیر حل شود.
مرحله دوم: اضافه کردن شربت گل محمدی
پس از اینکه نشاسته به خوبی در شیر حل شد، شربت گل محمدی را به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و منتظر باشید تا دسر به جوش بیاید.
بیشتر بخوانید: رسپی مهلبیه بهار نارنج عربی
مرحله سوم: غلیظ شدن مهلبیه
وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا دسر به غلظت مورد نظر برسد. غلظت این دسر باید شبیه به فرنی باشد. در این مرحله میتوانید طعم دسر را بچشید و اگر نیاز است کمی شکر به آن اضافه کنید تا شیرینتر شود.
مرحله چهارم: آمادهسازی مهلبیه
پس از غلیظ شدن دسر، مقداری گل محمدی خشک را پودر کرده و به دسر اضافه کنید. حدود ۲ دقیقه دیگر هم بزنید و سپس شعله را خاموش کنید. در این مرحله خامه را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا خامه کامل با سایر مواد ترکیب شود. سپس دسر شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
“““html
را در ظرف مورد نظر بریزید. روی دسر را با خلال پسته و گلبرگهای گل محمدی تزیین کنید.
مرحله پنجم: دسر را سرو کنید
بعد از این که دسر آماده شد، آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خود را بگیرد. سپس میتوانید این دسر خوشمزه و مقوی را میل کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی مهلبیه وانیلی
نکات و فوت و فنهای رسپی دسر مهلبیه گل محمدی
با نکات تهیه مهلبیه گل محمدی همراه ما باشید.
- برای درست کردن این دسر، حتماً از نشاسته ذرت استفاده کنید تا بافت آن نرم و یکدست شود. نشاسته گندم را به هیچوجه جایگزین نکنید.
- اگر تمایل دارید، میتوانید به دسر کمی گلاب و پودر نارگیل اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.
- چون در تهیه مهلبیه از شربت گل محمدی استفاده میشود، معمولاً نیازی به شکر نیست. اما اگر احساس کردید کمبود شیرینی دارد، میتوانید مقداری شکر اضافه کنید.
- میتوانید به جای خامه صبحانه، از خامه قنادی استفاده کنید. این نوع خامه شیرین است، بنابراین اگر از آن استفاده کردید، نیازی به اضافه کردن شکر نیست.
- برای تهیه این دسر، از ۲ قاشق سرخالی نشاسته ذرت استفاده کنید، در غیر این صورت دسر شما ممکن است خیلی سفت شود.
- مراقب باشید که در حین تهیه، دسر را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و خوب غلیظ شود.
- اگر دوست دارید، میتوانید کمی رنگ خوراکی صورتی به دسر اضافه کنید تا زیباتر شود.
- استفاده از شیر پرچرب، طعم دسر شما را لذیذتر میکند.
- شما میتوانید به دسر مقدار کمی زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید تا عطر و طعم آن بهتر شود.
- اگر از پودر آماده برای مهلبیه استفاده میکنید، کمی گلاب و گل محمدی پودر شده به دسر اضافه کنید تا عطر آن بیشتر شود.
- برای افزایش عطر گل محمدی، کمی گلاب به دسر اضافه کنید.
- هنگام تهیه این دسر، از شعله زیاد استفاده نکنید؛ چون باعث میشود بوی خامی نشاسته از بین نرود و طعم دسر بد شود.
- این دسر باید طعم شیرینی ملایمی داشته باشد، اما شما میتوانید بر اساس سلیقه خود آن را کم یا زیاد کنید.
مهلبیه گل محمدی یک دسر خوشمزه و مقوی است که عطر فوقالعادهای دارد و میتوانید از آن به عنوان میان وعده نیز استفاده کنید. در این مقاله به نکات و فوت و فنهای درست کردن این دسر اشاره شد که با استفاده از آنها میتوانید به راحتی یک مهلبیه خوشمزه در خانه آماده کنید. اگر تجربه درست کردن این دسر را دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر دوستان علاقهمند به آشپزی در میان بگذارید.