“`html
در گرمای شدید تابستان، هیچ چیزی به اندازه یک خوراکی خنک و خوشمزه نمیتواند حال شما را بهتر کند. ویفر توت فرنگی یخی یکی از این خوراکیهای لذیذ است که با طعم ترش و شیرین توت فرنگی و خنکی یخی ویفر میتواند به عنوان یک دسر تابستانی خنک یا میان وعدهای خوشمزه سرو شود.
با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه ویفر توت فرنگی یخی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه ویفر توت فرنگی یخی
برای تهیه ویفر توت فرنگی یخی به مواد زیر نیاز دارید:
نان ویفر | ۶ عدد |
توت فرنگی | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری |
بستنی وانیلی | ۵۰۰ گرم |
آب جوش | ۱ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۱ پیمانه |
مراحل تهیه ویفر توت فرنگی یخی
- زمان لازم برای آمادهسازی مواد اولیه حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه است و زمان استراحت تا سرو نهایی این دسر ۲ تا ۳ ساعت خواهد بود.
- مقدار مواد این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما میتوانید با جمع و ضرب ساده میزان مواد را افزایش دهید و در حجم بیشتری این دسر خوشمزه تابستانی را تهیه کنید.
- تهیه این دسر بسیار ساده است.
مرحله اول: آماده سازی توت فرنگی
توت فرنگیها را با آب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آنها کاملاً برود. سپس کلاهک سبز آنها را با چاقو جدا کنید.
مرحله دوم: آماده سازی پودر ژلاتین
پودر ژلاتین را در یک کاسه کوچک بریزید. آب جوش را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سپس کاسه را روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین به آرامی در آب حل شود.
بعد از حل شدن پودر ژلاتین، باید بتوانید یک مایع شفاف داشته باشید. بگذارید مقداری خنک شود.
مرحله سوم: ترکیب توت فرنگی و شکر
نیمی از توت فرنگیها را در میکسر بریزید و شکر را هم اضافه کنید. کمی مخلوط کنید تا توت فرنگیها به پوره تبدیل شوند.
شما میتوانید از خردکن یا گوشتکوب برقی برای این کار استفاده کنید.
مرحله چهارم: افزودن ماست و پودر ژلاتین
ماست و پودر ژلاتین که حل شده را به مخلوط توت فرنگی اضافه کنید.
چند بار دیگر هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
این مخلوط را در ظرف مناسبی بریزید.
بیشتر بخوانید: رسپی پودینگ توت فرنگی
مرحله پنجم: ترکیب بستنی و توت فرنگی
نیمه دیگر توت فرنگیها را کوچک خرد کنید. این توت فرنگیهای خرد شده را به بستنی وانیلی اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مخلوط بستنی و توت فرنگی خرد شده را به مخلوط قبلی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد فقط مخلوط شوند.
مواد را در ظرف مستطیل شکلی بریزید. سطح آن را صاف کرده و درب ظرف را ببندید.
سپس ظرف را در فریزر بگذارید و ۲ تا ۳ ساعت زمان بدهید تا خوب منجمد شود و…
“““html
سفت شود.
مرحله پنجم: ساندویچ کردن ویفر یخی
پس از پایان زمان مشخص شده، مواد داخل ظرف را به اندازه و شکل ویفرها برش بزنید.
هر قسمت از این مواد را بین دو ویفر بگذارید. حالا ویفرهای یخی توت فرنگی شما آماده سرو و لذت بردن هستند.
بیشتر بخوانید: دسر کرم باترمیلک با توت فرنگی
نکات و فوت و فنهای تهیه ویفر توت فرنگی یخی
۱۱ نکته طلایی و مهم که در تهیه ویفر یخی توت فرنگی باید بدانید:
- ویفر توت فرنگی یخی میتواند یک دسر عالی برای مهمانیها و دورهمیها باشد.
- این دسر مناسب برای تهیه برای کودکان نیز هست.
- شما میتوانید ویفر توت فرنگی یخی را تا ۳ روز در فریزر نگهداری کنید.
- از ویفرهای ساده و باکیفیت استفاده کنید. ویفرهای طعمدار یا خیلی ضخیم مناسب نیستند.
- توت فرنگیهای تازه، سفت و با طعم متعادل را انتخاب کنید. از توت فرنگیهای له شده یا خیلی رسیده خودداری کنید.
- از ماست خامهای و باکیفیت استفاده کنید. خامه کمچرب یا جایگزینها مثل شیر غلیظ شده مناسب نیستند.
- مقدار شکر را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید. اگر توت فرنگیها ترش هستند، میتوانید شکر بیشتری اضافه کنید.
- حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، ویفر توت فرنگی یخی را از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود.
- میتوانید از میوههای دیگر مانند تمشک، بلوبری یا گیلاس نیز برای تهیه این ویفر یخی استفاده کنید.
- از شکلات ذوب شده یا پودر پسته برای تزیین ویفر یخی استفاده کنید.
- ویفر توت فرنگی یخی را میتوان تا ۳ روز در فریزر نگهداری کرد.
امیدواریم این رسپی توجه شما علاقهمندان به دنیای شیرین و جذاب آشپزی را جلب کرده باشد و بتوانید این ویفرهای خوشمزه را در یک بعد از ظهر گرم تابستانی تهیه کنید.
اگر شما از نکات خاصی در درست کردن این دسر استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهبود بافت آن میشود، خوشحال میشویم آنها را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.