“`html
آیا شما هم تا به حال فکر کردهاید که پفیلا را در سرخ کن هواپز درست کنید؟ چون که استفاده از هواپز یک روش جالب برای تهیه خوراکیها با کمترین میزان روغن است، پس درست کردن پاپ کورن در این دستگاه هم میتواند فکر خوبی باشد. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با طرز تهیه پاپ کورن در هواپز آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه پاپ کورن با سرخ کن
مواد لازم برای تهیه پاپ کورن با سرخ کن به شکل زیر است:
ذرت | ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
کره | ۱ تکه کوچک |
روغن زیتون (اختیاری) | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل تهیه پاپ کورن در هواپز
آماده کردن ذرت در سرخ کن بدون روغن حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد. اکنون با مراحل درست کردن پاپ کورن در سرخ کن بدون روغن آشنا شوید.
مرحله اول: مواد را در دستگاه بریزید
برای شروع، مقداری روغن در محفظه سرخ کن قرار دهید و بعد ذرتها را اضافه کنید. سپس یک تکه کوچک کره و کمی نمک روی آنها بریزید. مقدار ذرت باید به اندازهای باشد که کمتر از نیمی از کف دستگاه را پوشش دهد.
مرحله دوم: پاپ کورنها را آماده کنید
قابلمه سرخ کن را درون دستگاه بگذارید و سپس آن را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت و زمان ۱۰ دقیقه تنظیم کنید. بعد از حدود ۳ دقیقه صدای پف کردن پاپ کورنها را میشنوید.
تا زمانی که پاپ کورنها آماده شوند، هر چند دقیقه یکبار محفظه سرخ کن را کمی تکان دهید تا ذرتهای پف نکرده به کف دستگاه هدایت شوند و بهتر پف کنند. حتماً درب دستگاه را به طور کامل باز نکنید و بگذارید تا پاپ کورنها آماده شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی بلال پنیری با هواپز (ایرفرایر)
مرحله سوم: پاپ کورنها را سرو کنید
بعد از حدود ۱۰ دقیقه، پاپ کورن شما آماده است. دستگاه را خاموش کنید و بگذارید پاپ کورنها برای یک دقیقه دیگر در دستگاه بمانند. سپس درب سرخ کن هواپز را باز کنید و پاپ کورنهای خوشمزهتان را در ظرف مناسب بریزید و از طعم آنها لذت ببرید.
نکات و فوت و فنهای تهیه پاپ کورن در هواپز
حال به چند نکته مفید برای تهیه پاپ کورن در هواپز اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- میتوانید ذرتها را در کیسههای کاغذی مخصوص فر قرار دهید.
- برای خوشمزهتر کردن پاپ کورن، میتوانید بعد از پخت، کمی پودر سیر و پنیر پارمزان رنده شده به آن اضافه کنید.
- اگر به تنقلات تند و تیز علاقه دارید، میتوانید از مقداری فلفل قرمز تند برای طعمدهی به پاپ کورنها استفاده کنید.
- اگر…
“““html
- اگر نگران پف نکردن پاپکورنها در هواپز هستید، میتوانید قبل از استفاده، دستگاه را چند دقیقه گرم کنید و سپس ذرتها را همراه با کره، روغن و نمک داخل دستگاه بریزید تا پخته شوند.
- هرگز از مقدار زیاد ذرت در هواپز استفاده نکنید. ذرتها بعد از پف کردن به فضای بیشتری نیاز دارند و اگر از مقدار زیادی استفاده کنید، ممکن است خوب پف نکنند و به دستگاه فشار بیاید.
- برای تهیه پاپکورن بدون روغن در هواپز، میتوانید کره یا روغن را حذف کنید یا از هر مقدار که دوست دارید استفاده کنید.
- برای اینکه پاپکورنها به طور یکنواخت پف کنند، حتماً کمی محفظه دستگاه را تکان دهید.
- برای تهیه پاپکورن، حتماً از ذرتهای تازه و خشک استفاده کنید. اگر ذرتها مرطوب باشند، خوب باز نمیشوند و پاپکورن شما خراب خواهد شد.
- برخی افراد میگویند که تهیه پاپکورن در هواپز باعث سفت شدن و خراب شدن آن میشود. این اتفاق میافتد اگر از مقدار زیادی ذرت استفاده کنید و دما را نادرست تنظیم کنید.
- اگر دمای سرخکن بدون روغن شما پایینتر از ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) است، بهتر است از این دستگاه برای تهیه پاپکورن استفاده نکنید.
- در رسپی پاپکورن در سرخکن بدون روغن از روغن زیاد استفاده نکنید، زیرا این کار باعث سوختن و دود کردن روغن میشود.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به روش تهیه پاپکورن در هواپز و نکات مهم برای دستور آن اشاره شد. اگر تجربهای در تهیه پاپکورن در سرخکن هواپز دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.
منبع: basicswithbails