بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی چای دو رنگ؛ هنر درست کردن یک نوشیدنی متفاوت

“`html

چای یکی از نوشیدنی‌های محبوب و سنتی در ایران است و جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ ما دارد. طرز تهیه چای‌ها مختلف، نشان‌دهنده اهمیت این نوشیدنی در زندگی روزمره ماست. یکی از چای‌های مخصوص که معمولا در مراسم خواستگاری سرو می‌شود، چای دو رنگ است. دم‌کشیدن این چای روش خاصی دارد که در این مقاله از مجله رضیم به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چای دورنگ

برای تهیه چای دو رنگ برای ۳ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

چای ایرانی ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ پیمانه
شکر به میزان لازم
هل، دارچین، گل سرخ به میزان دلخواه

 رسپی چای دو رنگ

برای تهیه چای دو رنگ مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی چای

ابتدا کتری یا سماور را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری چای را در قوری بریزید و کمی با آب سرد بشویید. بعد از این کار، آب اضافی را خالی کنید و قوری را روی حرارت کتری یا سماور قرار دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش انرژی‌بخش نعناع و زنجبیل 

مرحله دوم: دم‌کشیدن چای

هل، دارچین و گل محمدی به عنوان چاشنی‌های چای به کار می‌روند و بسته به سلیقه‌تان می‌توانید از یکی از این‌ها استفاده کنید. بهتر است مقدار کمی از هر کدام را استفاده کنید تا طعم چای را تحت‌الشعاع قرار ندهد. پس از جوش آمدن آب کتری، قوری را از آب جوش پر کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.

مرحله سوم: تهیه لایه اول

برای سرو این چای از فنجان‌های شیشه‌ای استفاده کنید. نیمی از فنجان را با آب جوش پر کنید، سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

مرحله چهارم: تهیه لایه دوم

بعد از این که چای دم کشید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. حالا می‌توانید چای را به فنجان اضافه کنید. برای این کار، یک قاشق چای‌خوری را روی لبه فنجان قرار دهید و به آرامی چای را از روی قاشق بریزید تا فنجان پر شود. هرچه این کار را با دقت بیشتری انجام دهید، چای دورنگ زیباتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: ۲ روش رسپی آیس کافی با نسکافه

نکات تکمیلی برای تهیه چای دورنگ:

  • برای تزئین می‌توانید از یک غنچه گل سرخ استفاده کنید.
  • به جای شکر می‌توانید از نبات، قند یا پودر قند هم بهره ببرید.
  • برای افزودن رنگ و طعم بهتر به چای، کمی زعفران اضافه کنید.
  • غلظت بیشتر چای باعث بهبود کیفیت چای دورنگ می‌شود.
  • برای خوشبو شدن چای می‌توانید از گلاب نیز استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی چای دورنگ را به شما آموزش دادیم. با این چای خوش رنگ می‌توانید در مراسم و مهمانی‌ها از مهمانان خود پذیرایی کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل