بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ژله بستنی با طرح گل؛ مجلسی و جذاب

“`html

ژله بستنی یک دسر خوشمزه، ساده و محبوب است که می‌توانید به راحتی با شکل‌های مختلف آن را درست کرده و به مهمانی‌ها و دورهمی‌ها ببرید. با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه ژله بستنی با طرح گل را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی

برای تهیه ژله بستنی با طرح گل به مواد زیر نیاز دارید:

ژله انگور ۱ بسته
ژله آلوئه‌ورا ۱ بسته
بستنی لیوانی ۲ عدد

مراحل تهیه ژله بستنی با طرح گل

برای درست کردن ژله بستنی با طرح گل، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: حل کردن ژله انگور به روش بن ماری

پودر ژله انگور را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. به جای ژله انگور می‌توانید از ژله‌های توت‌فرنگی، انار، آلبالو یا هر طعمی که دوست دارید استفاده کنید.

مخلوط ژله را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب بگذارید و مدام هم بزنید تا به‌طور کامل حل شود و هیچ ذره‌ای در آن نماند. ژله باید کاملاً شفاف باشد.

مرحله دوم: قرار دادن بستنی خارج از فریزر

ژله را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. همچنین بستنی لیوانی را از فریزر خارج کنید تا نرم شود و به دمای محیط برسد (اگر بستنی لیوانی نداشتید، می‌توانید از صد گرم بستنی وانیلی استفاده کنید).

بیشتر بخوانید: رسپی ژله رولی

مرحله سوم: مخلوط کردن بستنی آب شده با ژله انگور

وقتی ژله کاملاً خنک شد، بستنی نرم شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم: ریختن ژله بستنی در قالب طرح گل

در این مرحله پیشنهاد می‌کنیم از مولد گل رز استفاده کنید. می‌توانید چند عدد مولد داشته باشید یا از قالب‌های سیلیکونی که شکل گل رز دارند، استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ژله خرده شیشه

مرحله پنجم: انتقال قالب به یخچال

مولد را با ژله بستنی پر کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد. بعد از اینکه خوب گرفت، با یک چاقوی تیز دور ژله را از مولد جدا کنید و مولد را کمی بکشید تا ژله به راحتی خارج شود.

مرحله ششم: ریختن مابقی ژله بستنی انگور در لیوان

نصف دیگر ژله بستنی را به همین روش آماده کنید. چند عدد لیوان یکبار مصرف را به ارتفاع دلخواه برش بزنید.

نصف بعدی ژله را در لیوان‌های یکبار مصرف بریزید، به‌طوری که ارتفاع ژله در تمام لیوان‌ها برابر باشد و تعداد لیوان‌ها با تعداد گل‌های آماده‌شده یکی باشد.

می‌توانید از استکان یا لیوان‌های معمولی نیز استفاده کنید. لیوان‌ها را در یخچال بگذارید تا کاملاً بسته شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی پاناکوتا انبه و ژله سفید

بیشتر بخوانید: رسپی ژله آب هویج

مرحله هفتم: حل کردن ژله آلوورا به روش…
“““html

بن ماری

یک بسته ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت بن ماری قرار دهید تا کاملاً حل و شفاف شود. بعد کنار بگذارید تا از دما بیفتد و خنک شود.

مرحله هشتم: ریختن بستنی آب شده در ژله آلوورا

بستنی دوم را هم از فریزر خارج کنید تا کاملاً نرم شود و به دمای محیط برسد. بستنی آب شده را به ژله سرد شده اضافه و کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی رژیمی طالبی

مرحله نهم: گذاشتن گل رزها روی ژله انگور لیوانی

ژله‌های لیوانی که خودشان را گرفتند، گل‌های رز ژله‌ای از قالب خارج شده را روی قسمت مرکزی ژله‌های لیوانی قرار دهید.

مرحله دهم: ریختن ژله بستنی آلوئه‌ورا اطراف گل رز

بعد از ژله بستنی آلوئه‌ورا روی ژله‌ها بریزید؛ طوری که اطراف گل رز را پر کنند و پوشش بدهند. سپس دوباره لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله بستنی آلوئه‌ورا هم خودش را بگیرد.

بیشتر بخوانید : رسپی بستنی توت فرنگی ژله‌ای

مرحله آخر: خارج کردن ژله

برای خارج کردن ژله از لیوان، کناره‌های ژله را با چاقو جدا کنید و خیلی آرام ژله را بکشید تا از قالب خارج شود. برای تزیین ژله می‌توانید با فوندانت سبز رنگ شکل‌های برگ مانند درست کنید و کنار گل رز قرار دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی ژله پرتقال با انار برای یلدا

نکات مهم در تهیه ژله بستنی

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ژله بستنی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • منظور از لیوان در این رسپی لیوان دسته دار فرانسوی است.
  • ژله بستنی به دلیل وجود بستنی چرب است و به راحتی از قالب جدا می‌شود؛ اما اگر با خارج کردن ژله از قالب مشکل دارید، می‌توانید قبل از ریختن ژله داخل قالب آن را خیلی کم با روغن چرب کنید.
  • به جای ژله آلوئه‌ورا می‌توانید از ژله سبز رنگ مثل طالبی یا کیوی هم استفاده کنید.
  • در تهیه این دسر نیازی به استفاده از آب سرد نیست و به جای آب سرد باید از بستنی استفاده کنید.
  • برای تهیه ژله بستنی لازم است که ژله و بستنی دمای متعادلی داشته باشند تا بستنی نبرد و به خوبی با ژله مخلوط شود؛ اگر ژله و بستنی هم دما نباشند، بستنی از ژله جدا می‌شود و روی دسر قرار می‌گیرد و حالت دو رنگ ایجاد می‌کند.
  • با انواع طعم‌ها و رنگ‌های ژله می‌توانید ژله بستنی را تهیه کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم رسپی ژله بستنی با طرح گل رز را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این دسر جذاب را تهیه و جلوه‌ای به یاد ماندنی به سفره خود بدهید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل