“`html
کتلت پیتزا یک غذای خوشمزه و محبوب است که به خاطر طعم خوشایند و دستور تهیه سادهاش، طرفداران زیادی به ویژه بین کودکان دارد. این غذا به خاطر طعمی که شبیه پیتزا دارد، این نام را به خود گرفته است. در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه کتلت پیتزا را برای شما میگوییم.
مواد لازم جهت تهیه کتلت پیتزا
برای تهیه کتلت پیتزا، به مواد زیر نیاز دارید:
مرغ چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سوخاری | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و سیر | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کتلت پیتزا
- زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه نهایی این کتلت ۲۰-۳۰ دقیقه است.
- این مقدار مواد برای ۳-۴ نفر کافی است.
- طرز تهیه این کتلت آسان است و در سطح متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی مرغ
مرغ چرخ کرده را با مقداری پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر در یک تابه تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بپزد.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد پروتئینی تخم مرغ
بیشتر بخوانید: رسپی کوکو عدس و سیب زمینی
مرحله دوم: آمادهسازی سیبزمینی
سیبزمینیها را بشویید و پوست کنده و با رنده یا خردکن رنده کنید. سپس آب اضافی آنها را خوب بگیرید.
بیشتر بخوانید: رسپی پنیر موزارلا
مرحله سوم: آمادهسازی فلفل دلمه و ترکیب مواد
فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و در تابهای جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
سپس مرغ پخته شده، سیبزمینی رنده شده، پیاز و فلفل دلمهای تفت داده شده، پنیر پیتزا رنده شده، تخممرغها، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی دو رنگ مجلسی
مرحله چهارم: شکل دادن کتلتها
از مخلوط تهیه شده به اندازه دلخواه برداشته و به شکل کتلت درآورید.
کتلتها را در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آنها به آرد سوخاری آغشته شود.
مرحله پنجم: سرخ کردن و سرو کتلتها
در یک تابه روغن را داغ کنید و کتلتها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.
“““html
رنگ و برشته شوند.
کتلت پیتزا را با سس گوجهفرنگی، سس مایونز یا هر نوع سس دیگری که دوست دارید، سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کتلت مرغ با نخود فرنگی
نکات و فوتفنهای تهیه کتلت پیتزا
در تهیه کتلت پیتزا به چهار نکته مهم زیر توجه کنید:
- برای اینکه کتلتها بهتر شکل بگیرند، میتوانید یک قاشق غذاخوری آرد یا پودر سوخاری به مواد اضافه کنید.
- اگر طعم تند را دوست دارید، میتوانید از فلفل سبز یا فلفل قرمز در تهیه این کتلت استفاده کنید.
- از انواع پنیر پیتزا مثل پنیر موزارلا، پنیر چدار یا پنیر گودا نیز میتوانید در این کتلت استفاده کنید.
- به جای گوشت مرغ، میتوانید از انواع ژامبون و سوسیس نیز استفاده کنید.
کتلت پیتزا را میتوانید گرم یا سرد سرو کنید. امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما دوستان قرار گرفته باشد. اگر شما هم نکات یا ترفندهایی دارید که به خوشمزهتر شدن این کتلت کمک میکند، خوشحال میشویم آنها را با ما و سایر علاقهمندان به اشتراک بگذارید.