بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی کوپ بادمجان (غذایی متفاوت مناسب مهمانی)

“`html

کوپ بادمجان یک پیش‌غذا یا غذای سبک و خوشمزه است که می‌توانید در عصرانه یا شام سرو کنید. به دلیل ظاهر زیبا و طعم خوشمزه‌اش، این غذا می‌تواند زینت‌بخش سفره شما باشد. در این مقاله از رضیم بلاگ، دستور تهیه کوپ بادمجان را به صورت مرحله‌به‌مرحله و همراه با نکات مهم آن به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوپ بادمجان

مواد لازم جهت تهیه کوپ بادمجان به شرح زیر است:

بادمجان قلمی ۲ عدد
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز یا رنگی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر رنده شده ۱ حبه
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری
نعنا ساطوری شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه به مقدار لازم
جعفری ساطوری و گردو خرد شده (برای تزیین) به مقدار دلخواه

مراحل تهیه کوپ بادمجان

  • مدت زمان تهیه این کوپ بادمجان ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.
  • تهیه این کوپ به نسبت ساده است و در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی بادمجان

بادمجان‌ها را بشویید و به صورت حلقه‌ای به قطر ۱ تا ۲ سانتی‌متر برش بزنید. برای جلوگیری از جذب روغن زیاد، حلقه‌های بادمجان را به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک بخیسانید تا تلخی‌اش گرفته شود.

پس از ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها را از آب نمک بیرون بیاورید، با آب سرد بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید.

در یک تابه، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. حلقه‌های بادمجان را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

بادمجان‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

بیشتر بخوانید: انواع فست فود رژیمی

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم به همین شکل خرد کنید.

در یک تابه دیگر، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز نگینی شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر رنده شده را به پیازها اضافه کنید و ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

گوجه‌فرنگی‌های نگینی شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن‌ها تبخیر شود.

فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده، جعفری ساطوری، نعناع ساطوری، نمک و ادویه‌جات دلخواه را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ بادمجان کبابی

مرحله سوم: مونتاژ کوپ بادمجان

در ظرف مورد نظر، یک حلقه بادمجان را قرار دهید…

“““html

سرخ شده قرار دهید. روی بادمجان، مقداری از مواد میانی آماده شده بریزید.

به همین ترتیب، لایه های بادمجان و مواد میانی را روی هم قرار دهید تا به ارتفاع دلخواه برسید.

مرحله چهارم: پخت نهایی (اختیاری)

اگر دوست دارید که مواد میانی بیشتر برشته شود و طعم بهتری بگیرد، می‌توانید کوپ بادمجان را کمی در فر بپزید.

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف حاوی کوپ بادمجان را روی سینی فر قرار دهید.

به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا روی مواد میانی کمی طلایی شود.

این مرحله اختیاری است و اگر بادمجان‌ها را به اندازه کافی سرخ کرده باشید، نیازی به پخت مجدد در فر نیست.

بیشتر بخوانید: رسپی لازانیای بادمجان

مرحله پنجم: تزیین و سرو

بعد از پخت، ظرف کوپ بادمجان را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی خنک شود.

برای تزیین، از جعفری تازه ساطوری و در صورت تمایل کمی گردو خرد شده استفاده کنید. همچنین می‌توانید از خلال پسته، کنجد یا سبزیجات معطر دیگر برای زیبایی بیشتر بهره ببرید.

کوپ بادمجان را می‌توانید به تنهایی یا با نان و سس‌های دلخواه مانند سس ماست و نعناع یا سس هزار جزیره سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کتلت بادمجان

نکات و فوت و فن‌های تهیه کوپ بادمجان

۶ نکته تکمیلی که برای طعم و بافت بهتر کوپ بادمجان باید بدانید:

  1. برای زیباتر شدن ظاهر کوپ بادمجان، می‌توانید از حلقه‌های برش زن بادمجان استفاده کنید.
  2. اگر وقت کافی ندارید، بجای سرخ کردن، می‌توانید بادمجان‌ها را در فر بپزید. برای این کار، بادمجان‌ها را روی سینی فر بچینید، کمی روغن مایع روی آن‌ها بمالید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا نرم شوند.
  3. می‌توانید از انواع سبزیجات دلخواه خود مانند هویج، ذرت یا نخود فرنگی پخته شده در مواد میانی استفاده کنید.
  4. شما می‌توانید بعد از برش، کمی نمک بزنید و اجازه دهید بادمجان‌ها به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند. سپس آب اضافی آن‌ها را با دستمال بگیرید و بعد سرخ کنید.
  5. اگر می‌خواهید مواد میانی کمی ترد باشند، سبزیجات را زیاد در تابه تفت ندهید.
  6. برای طعم‌دهی بیشتر، می‌توانید کمی رب گوجه‌فرنگی یا آب‌لیمو در حین تفت دادن به مواد اضافه کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم می‌توانید کوپ بادمجان خوشمزه و حرفه‌ای با طعم و مزه عالی تهیه کرده و از مهمانان خود پذیرایی کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل