“`html
اگر به دنبال یک کیک زیبا و متفاوت برای مهمانیها هستید، کیک پسته انتخاب خوبی است. این کیک با طعم خاص و رنگ جذابش، همه مهمانها را تحت تأثیر قرار میدهد. کیک پسته طعمی دلپذیر و عطری خوشمزه دارد که با هر لقمه یادآور طعم پستههای تازه میشود و شما را به دنیای شیرینیها میبرد.
در این مقاله از مجله رضیم، دستور پخت کیک پسته کافی شاپی را به صورت مرحله به مرحله با ۳ تخم مرغ برای شما توضیح میدهیم.
دستور پخت کیک پسته کافی شاپیدستور پخت کیک پسته کافی شاپی
- زمان لازم برای تهیه و آمادهسازی این کیک بین ۴۵ تا ۵۵ دقیقه است.
- مواد لازم در این دستور برای ۳ تا ۴ نفر کافی است و شما میتوانید به راحتی مقدار مواد را افزایش دهید و در قالبهای بزرگتر این کیک خوشمزه را درست کنید.
- این کیک به راحتی در سطح متوسط تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه کیک پسته کافی شاپیمواد لازم برای تهیه کیک پسته کافی شاپی
آرد سفید | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ و ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ½ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
پودر پسته | ۱/۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
خامه قنادی | ۲۵۰ گرم |
پودر پسته | به مقدار لازم |
مرحله اول: آمادهسازی فر
فر خود را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا از قبل گرم شود.
گرم کردن فر یکی از نکات مهم برای پخت کیک خوشمزه است.
کف قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و با کمی روغن، قالب و دیوارههای آن را به خوبی چرب کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت چیزکیک ژاپنی بدون خامه؛ نرم و لطیف
مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل
در یک کاسه مناسب، شکر و تخم مرغها را اضافه کنید.
عصاره وانیل را نیز به mixture اضافه کنید و…
“““html
به ترکیب بالا اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۷-۸ دقیقه با سرعت زیاد بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
مرحله سوم: آماده سازی مواد خشک
آرد سفید قنادی، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید. الک کردن باعث میشود ناخواستهها جدا شود و کیک شما نرمتر شود.
مرحله چهارم: افزودن روغن و شیر
روغن مایع و شیر (در دمای اتاق) را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی ۱-۲ دقیقه فقط به اندازهٔ مخلوط شدن مواد را بهم بزنید.
مرحله پنجم: افزودن مواد خشک
در این مرحله بهتر است همزن برقی را خاموش کنید.
مخلوط آرد الک شده را به آرامی و به تدریج به مایه تخممرغ اضافه کنید و با استفاده از لیسک به آرامی هم بزنید تا گلولههای آرد باز شود. به همین ترتیب باقی مواد خشک را نیز اضافه کنید.
فراموش نکنید که برای نرمتر شدن کیک، زیاد هم نزنید.
مرحله ششم: افزودن پودر پسته
پودر پسته را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
مرحله هفتم: پخت کیک
برای پخت کیک، دمای فر را درست تنظیم کنید.
مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید، تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید.
پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و روی یک توری فلزی بگذارید تا کاملاً خنک شود.
مرحله هشتم: آماده سازی خامه قنادی
خامه قنادی را چند دقیقه قبل از فرمدهی در یخچال یا در دمای اتاق بگذارید.
خامه باید قبل از فرمدهی به حالت بستنی باشد.
خامه را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم گیرد.
خامه باید به قدری زده شود که وقتی ظرف را برمیگردانید، خامه نریزد و جای پرههای همزن روی آن بماند. خامه فرم گرفته را در یخچال بگذارید و به مرحله بعد بروید.
مرحله نهم: مونتاژ و تزیین کیک
کیک خنک شده را با چاقو ارهای از وسط نصف کنید.
روی یک لایه از کیک کمی شیر بزنید تا کیک مرطوب شود.
سپس مقداری خامه روی لایه اول کیک بزنید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.
این مراحل را دوباره تکرار کنید، مقداری شیر روی سطح کیک بزنید و با خامه اطراف آن را بپوشانید.
با نازککننده یا پالت تمام سطح کیک را با خامه بپوشانید.
سپس با پودر پسته سطح کیک را تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک چای خوشمزه به روش خانگی؛ با نکات کلیدی
برای تزیین بیشتر میتوانید از خلال بادام، شکلات رنده شده یا میوههای تازه هم استفاده کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید یک کیک پسته خوشمزه و شیک در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. امیدواریم این رسپی مورد توجه شما علاقهمندان به کیک و دنیای شیرینیپزی قرار گیرد و شما هم طبق روش ساده و کامل بالا کیک پسته را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.