بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی کیک کره‌ای فندق و نوتلا؛ بدون دردسر و در کمترین زمان

“`html

کیک کره‌ای فندق و نوتلا، یک دسر عالی برای جشن‌ها و مهمانی‌ها به حساب می‌آید. با استفاده از این دستور ساده از مجله رضیم، می‌توانید یک کیک خوشمزه و زیبا درست کنید و مهمانان خود را شگفت‌زده کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک کره‌ای فندق و نوتلا

برای تهیه کیک کره‌ای فندق و نوتلا به مواد زیر نیاز دارید:

تخم مرغ ۳ عدد
کره به دمای محیط رسیده ۱۷۵ گرم
پودر قند ۱۷۵ گرم یا حدود ۱ و نیم پیمانه
آرد سفید قنادی ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ چهارم قاشق چای‌خوری
نمک ۱ پنس
شیر هم دمای محیط ۴ قاشق غذاخوری
نوتلا یا هر کرم شکلاتی دیگر ۴ قاشق غذاخوری
فندق بو داده و نصف شده نصف پیمانه

مراحل تهیه کیک کره‌ای فندق و نوتلا

برای درست کردن کیک کره‌ای فندق و نوتلا فقط کافی است مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: الک کردن مواد خشک

برای شروع، آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک ظرف مخلوط کرده و چند بار الک کنید. سپس آن را کنار بگذارید.

مرحله دوم: ترکیب تخم‌مرغ و پودر قند

تخم‌مرغ‌ها و پودر قند الک شده را در یک ظرف بریزید. با همزن برقی هم بزنید تا رنگ مخلوط کرم‌گونه و حجیم شود.

مرحله سوم: اضافه کردن کره، شیر و مواد خشک

سپس کره نرم‌شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. بعد، شیر هم دمای محیط را نیز اضافه کنید.

وانیل را هم به مخلوط اضافه کنید و ادامه دهید. حالا همزن برقی را کنار بگذارید و مخلوط مواد خشک را به آرامی اضافه کنید.

با استفاده از یک لیسک، به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید تا مایه یکدست شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک کشمشی با پف زیاد

مرحله چهارم: اضافه کردن فندق

در نهایت، فندق‌های بو داده و نصف شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با مایه مخلوط شود.

مرحله پنجم: انتقال مایه کیک به قالب

برای کیک می‌توانید
“““html

از قالب گرد ۲۴ سانتی‌متری یا قالب مخصوص پاند کیک استفاده کنید.

کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. نیازی به چرب کردن دیواره‌ها نیست؛ اگر از قالب پاند کیک استفاده می‌کنید، کف و دو دیواره آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و با لیسک صاف کنید. (مایه کیک کمی غلیظ است)

نوتلا یا هر کرم شکلاتی دیگری که می‌خواهید استفاده کنید را داخل قیف بریزید و با فاصله روی کیک شکوفه بزنید.

با سیخ چوبی یا خلال چوبی شکلات را حرکت دهید و طرح‌های زیبایی روی کیک ایجاد کنید.

سعی کنید طرح‌هایتان سطحی باشد؛ زیرا اگر شکلات خیلی با مایه کیک مخلوط شود، کیک در آن نقطه‌ها نرم و خمیری خواهد شد.

سپس مقداری فندق بو داده روی کیک بپاشید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک ساده وانیلی

مرحله ششم: پخت کیک

کیک را داخل فر با دمای ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید. زمان پخت در فرهای مختلف ممکن است کمی متفاوت باشد.

در نهایت، با استفاده از خلال دندان، کیک را از وسط تست کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید در قالب خنک شود.

سپس کناره‌های کیک را با یک چاقوی تیز از قالب جدا کنید و آن را خارج کنید. کاغذ روغنی را جدا کرده و کیک را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

اگر روی کیک کاملاً صاف نیست و برآمدگی و فرو رفتگی دارد، نگران نباشید. این حالت به خاطر وزن شکلات ایجاد شده و زیبایی خاصی به کیک می‌دهد.

یک برش از این کیک را در کنار یک فنجان چای عصرانه میل کنید و از طعم فندق و نوتلا لذت ببرید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی کیک کدو حلوایی

نکات طلایی در تهیه کیک کره‌ای نوتلا و فندق

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه کیک کره‌ای نوتلا و فندق اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • همه مواد اولیه این کیک باید در دمای اتاق قرار بگیرند.
  • به جای فندق می‌توانید از بادام یا گردو استفاده کنید، اما طعم ترکیب فندق و نوتلا بهتر است.
  • برای اندازه‌گیری شیر حتماً از قاشق‌های اندازه‌گیری استاندارد استفاده کنید؛ قاشق‌های معمولی حجم کمتری دارند.
  • می‌توانید کمی پودر دارچین هم به این کیک اضافه کنید؛ این کار طعم خوبی به کیک می‌دهد.
  • برخلاف سایر کیک‌های کره‌ای، در این کیک کره را بعد از مخلوط شدن تخم‌مرغ و شکر اضافه می‌کنید.
  • بیش از حد هم زدن مواد بعد از اضافه کردن وانیل باعث می‌شود عطر آن کم شود. بنابراین وانیل را در انتها اضافه کنید.
  • نصف پیمانه فندق را می‌توانید داخل مایه کیک بریزید و برای روی کیک از فندق بیشتری استفاده کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم رسپی کیک کره‌ای فندق و نوتلا را برایتان توضیح دادیم. حتماً این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل