بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

روشی آسان جهت تهیه ساندویچ مونت کریستو (مرحله به مرحله)

“`html

دستور اصلی برای درست کردن ساندویچ مونت کریستو فرانسوی

ساندویچ مونت کریستو یک نوع ساندویچ معروف فرانسوی است. این ساندویچ ترکیبی از ژامبون و پنیر است که به روش سرخ شده تهیه می‌شود و می‌تواند به نام‌های دیگری مانند ساندویچ فرانسوی یا ساندویچ پنیر ژامبونی هم شناخته شود.

در این ساندویچ از ورقه‌های پنیر، ژامبون و نان تست استفاده می‌شود و مراحل تهیه آن شبیه فرنچ تست است. می‌توانید آن را به قطعات کوچکتر برش بزنید و به عنوان یک پیش‌غذا سرو کنید.

این ساندویچ را هم می‌توانید گرم میل کنید و هم سرد. اگر سرد سرو کنید، برش‌های تمیزتری خواهید داشت. از دو تکه نان تست استفاده کنید، اما استفاده از سه تکه نان پیشنهاد می‌شود، چون ساندویچ خوشمزه‌تری خواهید داشت. با ما همراه باشید.

روش تهیه ساندویچ مونت کریستو در خانه

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مونت کریستو

  1. ژامبون گوشت یا مرغ ۱۰۰ گرم
  2. نان تست سفید ۳ عدد
  3. پنیر گودا رنده شده ۱۰۰ گرم
  4. سس مایونز (یا خردل) ۲ قاشق چایخوری
  5. تخم مرغ ۱ عدد
  6. شیر ۲ قاشق غذاخوری
  7. پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
  8. نمک و فلفل به میزان دلخواه
  9. کره ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ساندویچ مونت کریستو

ابتدا روی یکی از نان‌ها کمی پنیر بپاشید، سپس یک ورقه ژامبون روی آن بگذارید و کمی سس مایونز روی ژامبون بزنید. سپس دوباره یک ورقه ژامبون دیگر بگذارید، کمی پنیر روی آن بپاشید و یک تکه نان تست دیگر روی آن قرار دهید.

برای لایه دوم، این مراحل را دوباره تکرار کنید: نان تست + ژامبون + سس مایونز + ژامبون + نان. بعد از اینکه مواد را چیدید، لبه‌های نان را ببرید تا هنگام سرخ کردن سفت نشود.

پیتزا راتاتویی : دستور تهیه پیتزا راتاتویی، یکی از محبوب‌ترین غذاهای فرانسوی

حالا باید ساندویچ را کمی فشار دهید تا متراکم شود و سس به خوبی به نان‌ها نفوذ کند تا ساندویچ در حین سرخ کردن وا نرود، همچنین این کار مانع از نفوذ بیش از حد مایه تخم مرغی به داخل ساندویچ می‌شود.

فشار دادن ساندویچ یکی از مراحل مهم تهیه این ساندویچ خوشمزه است. شما می‌توانید با دست چند ثانیه آن را فشار دهید یا با گذاشتن یک جسم سنگین روی آن، متراکم کنید.

در نهایت، ضخامت ساندویچ باید به اندازه یک ساندویچ با دو تکه نان تست باشد و لایه وسط آن تقریباً محو شده باشد!

حالا وقت سرخ کردن ساندویچ است. در یک کاسه کوچک تخم مرغ، شیر، پاپریکا، نمک و کمی فلفل را بریزید و خوب هم بزنید. کره را در یک ماهیتابه کوچک بریزید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود (می‌توانید از روغن هم استفاده کنید، اما طعم بهتر کره خیلی خوشمزه‌تر خواهد بود).

در این زمان که کره داغ می‌شود، ساندویچ مونت کریستو را چند ثانیه در مایه تخم مرغی فرو ببرید تا هر دو طرف آن به مواد آغشته شود.

سپس ساندویچ را در کره داغ قرار دهید و سرخ کنید. ساندویچ را تا زمانی سرخ کنید که خوب برشته شود و اطراف آن ترد گردد. سپس ساندویچ را برای چند دقیقه روی یک دستمال یا حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود و سپس نوش جان کنید.

نکته مهم برای تهیه ساندویچ مونت کریستو

این دستور برای یک عدد ساندویچ مونت کریستو است. شما می‌توانید به تعداد نفرات، مواد را بیشتر کنید. همچنین به جای سس مایونز می‌توانید از سس خردل هم استفاده کنید؛ اما حتماً فقط از یک نوع سس استفاده کنید، زیرا سس به چسبیدن دو ورقه ژامبون کمک کرده و ساندویچ شما را محکم‌تر می‌کند.

روش دیگری برای تهیه ساندویچ مونت کریستو

موادی که در ادامه می‌گوییم برای ۲ عدد (۴ برش مثلثی)

“““html

کافی هست.

  1. نان تست ۶ عدد
  2. پنیر ورقه ای زرد رنگ گودا 8 ورق
  3. ژامبون ۸ ورق
  4. سس خردل به میزان لازم
  5. تخم مرغ ۲ عدد
  6. فلفل سیاه و نمک مقداری
  7. پودر سوخاری نارنجی به میزان لازم

دستور تهیه ساندویچ مونت کریستو

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه، ابتدا لبه‌های قهوه‌ای نان تست را برش بزنید و جدا کنید تا هنگام سرخ کردن خیلی خشک نشوند. سپس ژامبون‌ها را به اندازه نان تست‌ها برش دهید.

یک نان تست را با سس خردل بپوشانید، سپس روی آن یک ورق پنیر بگذارید و دو ورق ژامبون، بعد دوباره یک ورق پنیر و در آخر نان تست دیگری که با سس خردل زده‌اید، قرار دهید. این کار را تا یک لایه دیگر تکرار کنید.

دستور تهیه ی ساندویچ میکر مرغ

قبل از اینکه ساندویچ را داخل تخم‌مرغ بزنید، آن را خوب فشار دهید. فشار دادن و فشردن ساندویچ یکی از نکات مهم برای خوشمزه‌تر شدن آن است.

شما می‌توانید ساندویچ را به هر شکلی فشار دهید، می‌توانید با دست یا با قرار دادن یک جسم سنگین روی آن، ساندویچ را متراکم کنید.

در نهایت، ضخامت ساندویچ باید به اندازه یک ساندویچ با دو نان تست باشد و لایه‌های میانی تقریباً محو شده باشند! (این مرحله اختیاری است)

مرحله پایانی

تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا نرم شود و کمی نمک و فلفل بزنید. سپس ساندویچ را اول داخل تخم‌مرغ بزنید و بعد به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

زمانی که طلایی شد، سریع سرخ کنید. بعد از سرخ شدن آن را بگذارید کاملاً خنک شود و سپس برش بزنید، در غیر این صورت پنیر داخل آن بیرون می‌ریزد. هنگام قرار دادن ساندویچ در تخم‌مرغ، آن را زیاد نگه ندارید تا نرم نشود و سریع عمل کنید.


دستور تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل

دستور تهیه ساندویچ فلافل مخصوص و خوشمزه به ۴ روش

دستور تهیه ی ساندویچ میکر مرغ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل