گردو یکی از خشکبارهای پرخاصیت است و معمولا گردوی تازه بیشتر از گردوی خشک طرفدار دارد. بهترین راه برای نگهداری گردوی تازه، قرار دادن آن در آب نمکی است. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با نحوه نگهداری مغز گردو در آب نمک آشنا شوید.
روش نگهداری گردوی تازه در آب و نمک
اگر شما هم عاشق طعم گردوی تازه هستید و میخواهید در تمام سال از آن لذت ببرید، میتوانید برای جلوگیری از خشک شدن گردو، آن را در ترکیب آب و نمک قرار دهید.
قرار دادن گردو در آب نمک باعث میشود تازهتر بماند و طعم بهتری بگیرد. در ادامه روش نگهداری مغز گردو در آب نمک توضیح داده شده است.
مرحله اول: گردوها را بشکنید
اولین قدم این است که پوست سخت گردوها را جدا کنید و مغز گردوها را در یک ظرف بریزید. برای نگهداری مغز گردو در آب نمک، باید از گردوهای سالم و درسته استفاده کنید. بنابراین، گردوهای سیاه و خرد شده را جدا کنید.
مرحله دوم: گردوها را همراه با آب در شیشه بریزید
مغز گردوها را در یک شیشه مناسب بریزید و سپس شیشه را با آب پر کنید تا گردوها به طور کامل در آب غوطهور شوند.
مرحله سوم: نمک را اضافه کنید
در این مرحله، باید به ازای هر یک کیلوگرم مغز گردو، از ۲ تا ۳ قاشق چایخوری یا یک قاشق غذاخوری نمک استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: دیگر نگران اندازهگیری نباشید! مواد لازم برای هر نفر را اینجا پیدا کنید
مرحله چهارم: گردو نمکی را آماده کنید
درب شیشه را محکم ببندید و سپس شیشه را برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای آشپزخانه قرار دهید. بعد از ۲ روز، شیشه را در یخچال بگذارید. بعد از گذشت ۲ روز، گردو نمکی شما آماده است و میتوانید از طعم دلچسب آن بهرهمند شوید.
نکاتی که باید در مورد نگهداری مغز گردو در آب نمک بدانید
در اینجا چند نکته مهم در مورد نگهداری مغز گردو در آب نمک آورده شده است. با ما همراه باشید.
- در تهیه گردو خیس یا گردو نمکی، حتما از گردوی تازه و باکیفیت استفاده کنید.
- هرچه گردو تازهتر و چربتر باشد، مزه گردو نمکی شما بهتر خواهد شد.
- وقتی پوست گردوها را میشکنید، مراقب باشید که مغز گردو خرد نشود.
- افرادی که فشار خون بالا دارند باید از مصرف زیاد گردو نمکی خودداری کنند.
- گردو نمکی را در جای گرم یا زیر نور آفتاب نگذارید.
- برای تهیه مغز گردو در آب نمک، از نمک معدنی یا نمک دریا استفاده کنید.
- میتوانید گردوها را تا ۶ ماه در آب نمک نگهداری کنید.
- قبل از استفاده از گردو نمکی، آن را با آب خنک بشویید تا نمک اضافیاش گرفته شود.
- از گردو نمکی میتوان در صبحانه یا در تهیه دسر و شیرینی استفاده کرد.
- اگر گردوها به طور کامل در آب نمک قرار نگیرند یا مقدار نمک کافی نباشد، ماندگاری آنها کم میشود و ممکن است خراب شوند.
- برای نگهداری مغز گردو در آب نمک، حتما از شیشه تمیز و خشک استفاده کنید، زیرا ورود رطوبت موجب کپکزدن خواهد شد.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به چگونگی نگهداری مغز گردو در آب نمک و نکات مهم این روش اشاره شد. اگر شما هم تجربهای در تهیه گردو خیس یا گردو نمکی دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.