بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رول سوخاری با نان لواش (مرحله به مرحله)

“`html

رول سوخاری با نان لواش

رول سوخاری با نان لواش را می‌توان با سس‌های مختلفی مثل کچاپ، سس مایونز یا سس باربیکیو سرو کرد. این خوراکی برای بچه‌ها هم بسیار مناسب است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نان لواش 2 عدد
ژامبون 150 گرم
پنیر ورقه‌ای 100 گرم
تخم‌مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1/2 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای‌خوری

دستور تهیه رول سوخاری با نان لواش

نان لواش‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید.
ژامبون و پنیر ورقه‌ای را روی نان لواش‌ها بگذارید.
سپس آن‌ها را به صورت رول بپیچید.
تخم‌مرغ را در یک کاسه بشکنید و با یک چنگال هم بزنید.
آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.
رول‌های نان را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا خوب آغشته شوند.
رول‌های سوخاری را در یک تابه با روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
بعد از سرخ کردن، رول‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
رول‌های سوخاری را داغ سرو کنید.

نکات تکمیلی جهت تهیه رول سوخاری با نان لواش

شما می‌توانید از مواد دیگری مانند کالباس، سوسیس، قارچ، فلفل دلمه‌ای، ذرت و … هم در این رول‌ها استفاده کنید.
برای تردتر شدن رول‌ها، می‌توانید آن‌ها را دو بار در تخم‌مرغ و آرد سوخاری بغلتانید.
اگر تمایل دارید، می‌توانید رول‌های سوخاری را در فر نیز بپزید. برای این کار، فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و رول‌ها را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل