“`html
ترشک شاه توت یکی از تنقلات دوستداشتنی و محبوب است که از میوههای مختلف درست میشود. ترشک، بخشی از خانواده لواشک و سایر تنقلات ترش مزه است که اکثر بچهها به آنها علاقه دارند. درست کردن ترشک در خانه کار سختی نیست. با چند مواد ساده و در دسترس میتوانید این تنقلات خوشمزه را بهراحتی در خانه و بدون افزودن مواد نگهدارنده تهیه کنید.
امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از بهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه ترشک شاه توت را بهصورت مرحله به مرحله به شما معرفی میکنیم و تمام نکات لازم را شرح خواهیم داد. پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
رسپی ترشک توت
- زمان لازم برای آماده کردن و تهیه این ترشک حدود ۵۰-۶۰ دقیقه است.
- مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۲-۳ نفر مناسب است و شما میتوانید زیادی مواد را با ضرب و تقسیم ساده تعدیل کنید.
- تعیین سختی تهیه این ترشک، در سطح متوسط قرار دارد.
مواد لازم برای تهیه ترشک شاه توت
شاه توت | ۲۵۰ گرم |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
رب انار | به مقدار دلخواه |
مرحله اول: آمادهسازی شاهتوت
شاهتوتها را در یک ظرف مناسب بریزید و با آب شستشو دهید.
سپس آنها را در آبکش یا صافی قرار دهید تا آب اضافیشان خارج شود.
در این مرحله، با یک چاقو شاخه کوچک چسبیده به میوه را برش بزنید و جدا کنید.
مرحله دوم: افزودن شکر، نمک و رب انار
شاهتوتهای تمیز شده را در یک قابلمه مناسب ریخته و شکر، نمک و رب انار را به آن اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید.
توجه داشته باشید که طعم رب انار تأثیر زیادی بر طعم نهایی ترشک شما خواهد گذاشت.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشک گوجه سبز
اگر رب انار شما شیرین است، میتوانید شکر را حذف کنید. رب انار به غلیظتر و خوشمزهتر شدن ترشک کمک میکند؛ البته در صورتی که به هر دلیلی نمیخواهید از آن استفاده کنید، میتوان آن را حذف کرد.
مرحله سوم: پخت ترشک
قابلمه حاوی میوه را روی حرارت کم قرار دهید.
حدود ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا میوهها با حرارت کم بپزند و نرم شوند.
در طول پخت، حرارت باید کم باشد تا آب میوهها به آرامی خارج شود.
اگر در این بازه زمانی متوجه شدید که آب قابلمه کاملاً تبخیر شده، مقداری آب به محتویات درون آن اضافه کنید تا از تهگرفتن میوهها جلوگیری شود.
پس از پخت، بگذارید ترشک کمی خنک شود.
سپس آن را در کاسههای سرو ریخته و نوش جان کنید.
بیشتر
“““htmlبخوانید: رسپی لواشک آلبالو
سوالات متداول
در اینجا به تعدادی از سوالات درباره تهیه ترشک توت پاسخ میدهیم.
در تهیه ترشک توت از چه میوههای دیگری میتوان استفاده کرد؟
شما میتوانید از سایر میوههایی که دوست دارید و به ذائقهتان میخورد، در تهیه این ترشک استفاده کنید.
میوههایی مانند توت فرنگی، گیلاس، آلبالو، آلوچه و آلو طعمی خوشمزه به ترشک شما میدهند.
برای استفاده از این میوهها کافی است آنها را بشویید و تمیز کنید و سپس با توت به خوبی بپزید.
برای ملس شدن طعم ترشک توت چه باید کرد؟
شما میتوانید در تهیه لواشک و ترشکهای خانگی، طعمهای مختلفی بسازید.
اگر میخواهید طعم این ترشک ملس شود، میتوانید مقدار بیشتری شکر اضافه کنید.
و اگر طعم ترش میخواهید، میتوانید شکر را کنار بگذارید و مقدار نمک بیشتری به میوهها اضافه کنید.
نسبت مقدار میوهها نیز بر طعم نهایی ترشک تأثیر دارد.
مثلاً اگر آلوچه بیشتر از شاه توت باشد، طعم ترشک شما ترش خواهد بود.
امیدواریم که این رسپی مورد علاقه شما قرار بگیرد و شما نیز بتوانید این ترشکهای خوشمزه را به راحتی تهیه کرده و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
اگر شما هم روشهایی برای خوشمزهتر کردن این ترشک دارید، خوشحال میشویم که در بخش نظرات آنها را با ما و سایر دوستداران آشپزی به اشتراک بگذارید.