بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

سوپ برش | سوپ قرمز روسی مناسب زمستان (مرحله به مرحله)

“`html

سوپ برش | سوپ برش روسی

یکی از معروف‌ترین سوپ‌های زمستانی، سوپ برش است که اگرچه در اصل به شوروی سابق تعلق دارد، اما در منطقه آذربایجان ایران نیز درست می‌شود و طرفداران زیادی دارد. با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه سوپ برش روسی با طعمی عالی

مواد لازم برای تهیه سوپ برش

  • گوشت ماهیچه ۸۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • چغندر ۱ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • لوبیا سبز ۱۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سیب زمینی کوچک ۲ عدد
  • کلم برگ سفید ۸۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه ۱۰۰ گرم و ماست ۵۰ گرم

(در روسیه برای سرو این سوپ، از خامه ترش استفاده می‌شود، اما به دلیل عدم دسترسی به آن در ایران، می‌توانید از ترکیب ماست و خامه یا فقط خامه استفاده کنید)

دستور تهیه سوپ برش روسی

  1. گوشت را به قطعات بزرگ خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.
  2. بعد از پختن، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید تا آن سفت نشود. در ظرفی جداگانه، سبزیجات را به ترتیب از دیرپز به زودپز کمی تفت دهید. یعنی ابتدا چغندر را خلالی خرد کنید و تفت دهید، سپس به گوشت اضافه کنید.
  3. بعد از آن، هویج را خلالی خرد کرده و کمی تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. سپس لوبیا و پیاز را خرد کرده و تفت دهید و به گوشت اضافه کنید.
  4. زمانی که این مواد نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت داده و به سوپ بیفزایید. در انتها، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به سوپ اضافه کنید.
  5. زمانی که همه مواد پخته شد، نمک را اضافه کنید. حالا سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی آن بریزید.

لذت آشپزی با رضیم :

به سوپ‌ها ذرت اضافه کنید _ خواص ذرت برای سلامتی

دستور تهیه سوپ جو قرمز + نکات کلیدی

دستور تهیه سوپ قارچ با طعمی خاص _ سوپ قارچ با خامه

دستور تهیه سوپ شیر خوشمزه و دلپذیر

جمع آوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل