بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

مواد لازم سوپ جو

جوی پوست کنده ۱۰۰ گرم
قلم +مقدار کمی گوشت قرمز یا مرغ ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده مقداری
سیب زمینی ۱ عدد کوچک
هویج ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو

ابتدا لازمه بگم اینکه از گوشت استفاده میکنید یا مرغ کاملا سلیقه ای هست من همیشه از گوشت گوساله استفاده میکنم گوشت گوسفند مقداری سوپ رو چرب و سنگین میکنه،گوشت و قلم رو همراه با کمی روغن، فلفل، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری پیاز داغ که از قبل گرفتیم داخل قابلمه میریزیم بعد مواد رو با هم تفت میدیم ودو سه لیوان آب سرد به گوشت اصافه میکنیم و اجازه میدیم تا گوشت و قلم برای حدود ۲ ساعت بپزه. وقتی گوشت پخت به اندازه کافی نمک هم بهش اضافه میکنیم.جو پوست کنده رو هم همراه ۳ لیوان آب داخل یه قابلمه جداگانه میریزیم و میذاریم تا برای ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا نرم بشه و لعاب بندازه،وقتی گوشت و قلم پخت از آبش درش میاریم قلم ها را دور میندازیم و گوشت ها راهم ریش ریش میکنیم حالا گوشت رو به جو پخته اضافه کرده و همچنین آب گوشت رو هم اضافه میکنیم و حدود ۲ الی ۳ لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم.رب رو هم همراه کمی روغن، یک قاشق پیاز داغ و زرچوبه کمی سرخ میکنیم تا از خامی دربیاد.حالا هویج خام مکعبی ریز خورد شده، سیب زمینی خام مکعبی ریز خورد شده و رب سرخ شده رو به مایه سوپمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سوپ با حرارت ملایم قوام بیاد و سبزیجاتمون هم بپزن.
در یک ربع انتهایی هم جعفری ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و تمااام.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل