بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

سوپ لاغری: دستور تهیه ۳۵ نوع سوپ برای کاهش وزن و لاغری (مرحله به مرحله)

“`html

مجله رضیم | سوپ لاغری هم خوشمزه است و هم به شما در کاهش وزن کمک می‌کند! چه چیزی بهتر از این؟! وقتی به کم کردن وزن فکر می‌کنید، اولین چیزی که به ذهنتان می‌آید، کمتر خوردن است. خیلی از افرادی که می‌خواهند چند کیلو از وزنشان را کم کنند، حجم غذای روزانه‌شان را کم می‌کنند. اما این کار چندان درست نیست. اگر بدن شما مواد مغذی کمتری بگیرد، ضعیف‌تر می‌شود. در این مقاله، چند دستور تهیه سوپ معرفی کرده‌ایم که به شما کمک می‌کند بدنی سالم‌تر داشته باشید و چربی‌های اضافی خود را کاهش دهید. تمام این دستورها هم سالم و هم خوشمزه هستند؛ پس اگر به دنبال داشتن بدنی سالم و زیبا هستید، از این دستورهای سوپ‌های سالم استفاده کنید.

1. سوپ گل کلم

مواد لازم:

  • گل کلم- دو عدد (به صورت نگینی درشت خرد شده)
  • شیر کم چرب- دو فنجان
  • روغن- یک قاشق چای خوری
  • کرفس- 2 قاشق غذاخوری (نگینی ریز خرد شده)
  • پیاز- یک فنجان (نگینی ریز خرد شده)
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک برای طعم دادن به میزان لازم

نحوه آماده‌سازی

مقداری روغن در یک تابه بریزید و اجازه دهید داغ شود؛ سپس پیازها را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. حالا گل کلم‌ها را به تابه اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه آنها را سرخ کنید تا رنگ‌ آنها تغییر کند. سپس شیر و نصف فنجان آب را به تابه اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و به مدت ده دقیقه بپزید. حواستان باشد در حین پخت، مواد را هم بزنید. بگذارید کاملاً خنک شود. سپس آنها را با مخلوط‌کن آن قدر مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا مخلوط را به تابه برگردانید و کرفس، فلفل، نمک و نصف فنجان آب را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد را کاملاً مخلوط کردید، اجازه دهید به مدت دو دقیقه بپزد. سوپ را مدام هم بزنید و پس از پخت، بلافاصله آن را سرو کنید. سوپ را در حالی که گرم است، میل کنید.

2. سوپ سیر و سبزیجات

مواد لازم:

  • روغن- یک قاشق چای خوری
  • سیر- دو قاشق چای خوری (نگینی ریز خرد شده)
  • جوی پرک شده- دو قاشق غذاخوری
  • سبزیجات مخلوط (گل کلم، هویج و لوبیا سبز)- 1 فنجان (نگینی ریز خرد شده و پخته شده)
  • پیاز- 4/1 فنجان (نگینی ریز خرد شده)
  • گشنیز- دو قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

نحوه آماده‌سازی

ابتدا روغن را در یک تابه گرم کنید؛ سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط چند دقیقه سرخ کنید تا رنگ آنها کمی تغییر کند. حالا سبزیجات مخلوط را به آن اضافه کنید. سه فنجان آب به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد را کامل مخلوط کردید، گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد. گشنیز و جوی پرک شده را به آن افزوده و خوب هم بزنید. روی حرارت متوسط و به مدت یک دقیقه آن را بپزید. سپس سوپ را در حالی که داغ است، آماده کرده و سرو کنید.

3. سوپ عدس قرمز

مواد لازم:

  • عدس قرمز بدون پوسته با دانه‌های نیم شده- 2/1 فنجان
  • هویج- 4/3 فنجان (نگینی خرد شده درشت)
  • برگ نعناع- 4/1 فنجان
  • برنج- 2/1 فنجان
  • پیاز- 4/3 فنجان (نگینی خرد شده درشت)
  • گوجه‌فرنگی- 4/1 فنجان (نگینی خرد شده درشت)
  • فلفل قرمز خشک خرد شده- 4/1 قاشق چای خوری

“““html

  • شیر کم چرب- 4/1 فنجان
  • نمک برای طعم دادن به سوپ به اندازه لازم
  • نحوه آماده سازی

    برگ‌های نعناع را در یک تابه‌ای که از قبل گرم کرده‌اید، بریزید و کمی صبر کنید تا خشک و ترد شوند. سپس آن‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. عدس قرمز را خوب بشویید و آب آن را بگیرید. برنج را هم به همین شکل آماده کنید. حالا هر دو را داخل زودپز بریزید؛ سپس هویج، پیاز و گوجه را به همراه دو فنجان آب اضافه کنید. بگذارید بپزد تا زودپز دو بار سوت بزند. سپس مواد را با مخلوط‌کن خوب مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. در نهایت شیر، نعناع تفت داده شده، خرده‌های فلفل قرمز، نیم فنجان آب و کمی نمک اضافه کنید و بدون اینکه بگذارید به جوش بیفتد، چند دقیقه بپزید. حالا سوپ را در دمای داغ سرو کنید و نوش جان کنید.

    4. سوپ پیاز قهوه‌ای

    مواد لازم:

    (برای توپک‌های پنیر کلبه)

    (مواد دیگر)

    نحوه آماده سازی

    برای درست کردن توپک‌های پنیر کلبه، تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. خمیر به دست آمده را به ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کرده و توپک‌های کوچکی درست کنید. آن‌ها را برای ۲۰ ثانیه در مایکروویو بپزید. بعد از اینکه از مایکروویو خارج کردید، بگذارید چند دقیقه خنک شوند. می‌توانید برای آماده کردن این توپک‌ها از بخارپز هم استفاده کنید. حالا تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن بریزید. پیازها را روی حرارت کم سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. سپس عصاره سبزیجات و نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد. آرد ذرت را با یک چهارم فنجان آب مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید. به مدت پنج دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد. حالا توپک‌های پنیر کلبه را به سوپ اضافه کنید و با جعفری تزیین کنید و نوش جان کنید.

    5. سوپ کلم برای کاهش وزن

    مواد لازم:

    نحوه آماده سازی

    یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و هویج، فلفل دلمه‌ای، کلم، پیاز، کرفس، گوجه و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید. سپس سوپ آماده، عصاره گوشت گاو و آب گوجه‌فرنگی را نیز به آن اضافه کنید و آنقدر آب بریزید که روی سبزیجات را بپوشاند. مواد را روی حرارت قرار دهید و بگذارید بپزد تا سبزیجات نرم شوند. می‌توانید این سوپ را چند روز در یخچال نگهداری کنید.

    “““html

    ۶. سوپ ارزن و سبزیجات

    مواد لازم:

    نحوه آماده سازی

    ارزن را خوب بشویید و به مدت ۸ ساعت در آب خیس کنید. سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید. در یک ظرف کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. کرفس، سیر، پیاز، هویج و زنجبیل را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. سپس آب یا عصاره‌ی سبزیجات را به همراه تخم کرفس به آن اضافه کنید. مخلوط را بجوشانید. یک در روی آن بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بدون اینکه به جوش بیاید بپزد. ساقه‌های بروکلی، فلفل، قارچ، ارزن، گوجه و بقیه ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت کم پخته شود. حواستان باشد که ارزن کاملاً پخته شود. حالا، سس تاماری، نخودفرنگی، فلفل سیاه و قسمت‌های سبز کلم بروکلی را به آن اضافه کنید. آب لیمو سبز را بچکانید و بگذارید یک ده دقیقه‌ی دیگر بپزد. ظرف را با جعفری تزیین کرده و داغ سرو کنید.

    ۷. سوپ کدو حلوایی در فر

    مواد لازم:

    نحوه آماده سازی

    فر را با دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه‌ی بزرگ فلزی پیاز، کدو حلوایی و سیر بریزید. سپس روغن زیتون، کره و شیره‌ی درخت افرا را در یک کاسه‌ی کوچک مخلوط کنید. این مخلوط را روی مخلوط کدو حلوایی بریزید. کدو را روی سینی فر بگذارید و مطمئن شوید مایعات خوب روی آن پخش شده‌اند. سپس بپزید تا زمانی که کدو نرم و پخته شود و بعد همراه با دیگر مواد به سوپ اضافه کنید.
    “““html

    کدو را به چهار قسمت تقسیم کنید و برگ‌های بو را میان آن‌ها بگذارید. سپس به مدت نیم ساعت در فر بگذارید تا نرم شوند. بعد از آن، عصاره مرغ سرد و کدوهای پخته شده را در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به بافت دلخواه برسد. سوپ را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت کم بپزید. فلفل تند و نمک را اضافه کنید تا مزه‌دار شود. وقتی به غلظت دلخواه رسید، می‌توانید آن را با گردو تزیین کنید.

    8. سوپ مارچوبه

    مواد لازم:

    نحوه آماده‌سازی

    روغن را در یک تابه گرم کنید و پیازها را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا رنگشان طلایی شود. سپس عصاره سبزیجات، مارچوبه و سیب‌زمینی را اضافه کنید. این مخلوط را بگذارید بجوشد. در تابه را بگذارید و به مدت 8 دقیقه آن را روی حرارت کم بپزید. بعد از خنک شدن، آن را همراه با 2 فنجان آب در مخلوط‌کن بریزید و به شکل پوره درآورید. پوره را دوباره به تابه برگردانید و شیر، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. به مدت 1 تا 2 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و گاهی هم بزنید. این سوپ را با مارچوبه خرد شده تزیین کنید و سرو نمایید.

    9. سوپ گل کلم و سیب‌زمینی

    مواد لازم:

    نحوه آماده‌سازی

    روغن را در یک قابلمه گرم کنید. پیازها را به مدت پنج دقیقه با حرارت کم سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس کرفس را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه بپزید. حالا سیر را نیز اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. حالا سیب‌زمینی، گل کلم و عصاره را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کرده و بگذارید بجوشند. حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. وقتی بافت مواد نرم شد، آن را با مخلوط‌کن دستی خوب مخلوط کنید. بسته به ذائقه‌تان می‌توانید عصاره یا آب اضافه کنید. نمک را به آن افزوده و هم بزنید. سپس با خامه ترش، تره، پنیر و فلفل سیاه تزیین کنید.

    10. سوپ خیار سرد

    مواد لازم:

    “““html

    نحوه آماده سازی

    یک تابه نچسب عمیق انتخاب کنید؛ خیار و یک و نیم فنجان آب را به آن اضافه کنید. این مخلوط را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در یک کاسه دیگر، خیار، پنیر لبنه، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید و با مخلوط کن خوب هم بزنید تا یکدست شود. این کاسه را هم کنار بگذارید. در یک تابه، کمی کره ذوب کنید. خیار و فلفل دلمه‌ای خرد شده را روی حرارت کم به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس مخلوط خیار و شیری که قبلاً درست کرده‌اید را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. این مخلوط را نیم ساعت در یخچال قرار دهید و قبل از سرو روی آن را با فلفل سیاه و نعناع تازه تزئین کنید و سپس سرد میل کنید.

    11. سوپ کینوآ لیمویی یونانی

    مواد لازم:

    نحوه آماده سازی

    تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. سپس هویج، موسیر و نمک را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید تا موسیرها نرم شوند. سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. بعد کینوآ، عصاره سبزیجات و کمی نمک را به تابه اضافه کنید تا طعم بگیرد. وقتی مخلوط جوش آمد، حرارت را کم کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا هویج و کینوآ کاملاً نرم شوند. در این مدت، سس کنجد، خمیر سویای سفید و آب لیمو را هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود. وقتی سوپ آماده شد، این مخلوط را به آن اضافه کنید و شوید را نیز اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب هم بزنید و سرو کنید.

    12. سوپ گشنیز و لیمو

    مواد لازم:

    نحوه آماده سازی

    روغن را در یک تابه نچسب گرم کنید. سیر و فلفل تند سبز را روی حرارت متوسط به مدت چند ثانیه تفت دهید. سپس پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید. حالا کلم و هویج را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس آب لیمو، عصاره سبزیجات، آرد ذرت حل شده در آب و نمک را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید، در حین پخت مواد را هم بزنید. کمی گشنیز را روی سوپ بریزید و بلافاصله پس از پخت، سرو کنید.

    13. سوپ قارچ و گندم سیاه

    مواد لازم:

    “““html

    نحوه آماده‌سازی

    ابتدا قارچ‌ها را در آب گرم خیس کنید. در همین حین، یک قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. کرفس و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس بقیه روغن را اضافه کرده و حرارت را بالا ببرید. قارچ‌های تازه را به این مخلوط اضافه کرده و کمی نمک بزنید. آن‌ها را به مدت 10 دقیقه بپزید تا رنگ قارچ‌ها قهوه‌ای شود و occasionally هم بزنید.

    قارچ‌های خشک را از آب خارج کنید و 2/1 1 فنجان از آبی که در آن خیسانده بودند را نگه دارید. قارچ‌ها را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. فلفل پاپریکا، برگ بو، گندم سیاه، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. حالا عصاره گوشت و آبی که قارچ‌ها در آن خیسانده شده بودند را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را نگذارید. اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه آرام بپزد تا گندم سیاه نرم شود. در نهایت کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید تا طعم دار شود.

    14. سوپ کلم کولارد سبز و لوبیا چشم بلبلی

    مواد لازم:

    نحوه آماده‌سازی

    در یک قابلمه، روغن زیتون را گرم کنید. سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید تا کمی نرم و مات شوند. بعد هویج، سیب‌زمینی شیرین، لوبیا چشم بلبلی، سیب‌زمینی قرمز، کلم کولارد، پونه کوهی، عصاره سبزیجات و ریحان را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا جوش آید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد تا سبزیجات نرم شوند. سرکه سیب را اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل به عنوان چاشنی طعم‌دار کنید.

    15. سوپ ذرت و نخودفرنگی

    مواد لازم:

    خروج از نسخه موبایل