بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

شام امشبت با ما (لیست پیشنهادی شنبه ۲ تیر)

“`html

امشب چی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم برای تهیه شام با این سوال‌ها مواجه هستید، نگران نباشید! چرا که رضیم بلاگ پیشنهادهای متنوع و جذابی برای شما آماده کرده است تا در انتخاب شام امشب‌تان دغدغه‌ای نداشته باشید.

پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه رسپی آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- سبزی پلو دامغانی

سبزی پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در سراسر کشور با طعم‌های مختلف درست می‌شود. سبزی پلو دامغانی یکی از غذاهای سنتی شهر دامغان است که با طعمی لذیذ و طرز تهیه‌ای ساده می‌تواند گزینه‌ای عالی برای دوستداران این غذا باشد.

مراحل تهیه سبزی پلو دامغانی

مراحل تهیه سبزی پلو دامغانی به این صورت است:

  1. قبل از شروع به پخت سبزی پلو، برنج را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب خیس کنید. برای این کار از آب ولرم استفاده کرده و به اندازه کافی آب بریزید تا تمام دانه‌ها در آب غوطه‌ور شوند.
  2. می‌توانید کمی نمک به آب اضافه کنید تا برنج طعم بهتری بگیرد و بهتر بپزد.
  3. در این مرحله بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. ضخامت برش‌ها باید حدود ۱ تا ۲ سانتی‌متر باشد. برای بهتر شدن طعم بادمجان‌ها، می‌توانید کمی نمک روی آن‌ها بزنید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید.
  4. سپس بادمجان‌ها را بشویید و آب آن‌ها را به خوبی با دستمال بگیرید. در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بادمجان‌ها را به آرامی در روغن داغ قرار دهید و هر دو طرف آن‌ها را سرخ کنید.
  5. حال پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. داخل تابه‌ای روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن، پیاز را به آن اضافه کنید. چند دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود.
  6. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید. مواد را تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند تفت دهید. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید و با مواد ترکیب کنید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای خوش‌عطر و خوش‌طعم، روی لینک رسپی سبزی پلو دامغانی کلیک کنید.

۲- دلمه گوجه فرنگی

دلمه گوجه فرنگی یکی از دلمه‌های ساده و خوشمزه است که می‌توانید برای شام در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها درست کنید. اگر طعم گوجه فرنگی پخته شده را دوست دارید، حتما این دلمه را امتحان کنید.

مراحل تهیه دلمه گوجه فرنگی

مراحل تهیه دلمه گوجه فرنگی با گوشت چرخ کرده به این ترتیب است:

  1. ابتدا برنج را تمیز کنید و بشویید و آن را با مقداری آب بخیسانید. لپه را نیز به همین ترتیب تمیز کنید و بشویید. بهتر است این حبوبات را چند ساعتی قبل از پخت خیس کنید تا نفخ‌شان گرفته شود و سریع‌تر بپزند.
  2. برنج و لپه خیسانده شده را در قابلمه‌ای بریزید و مقداری نمک، روغن و آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و ۳۰-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج و لپه بپزند.
  3. سپس پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت کم قرار دهید.
  4. پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و ادامه بدهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند.
  5. در این مرحله مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. سبزی‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب اضافی سبزی‌ها گرفته شود.

برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی دلمه گوجه فرنگی کلیک کنید.

۳- ساندویچ مرغ سرد؛ غذایی فوری برای شام

ساندویچ مرغ سرد گزینه‌ای عالی برای افرادی است که به…

“““html

اگر به دنبال غذایی خوشمزه، سالم و آسان هستید، این ساندویچ گزینه عالی است. این ساندویچ نه تنها طعم فوق‌العاده‌ای دارد، بلکه می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا غذایی سبک برای شام سرو شود.

مراحل تهیه ساندویچ مرغ سرد

مراحل تهیه ساندویچ مرغ سرد به صورت زیر است:

  1. در ابتدا، فیله‌های مرغ را همراه با آب، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پیاز در یک قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ بپزد. بعد از پخت، مرغ را ریش ریش کنید.
  2. سپس خیارشور را به صورت نگینی خرد کرده و هویج را رنده کنید. ذرت، مرغ ریش ریش شده، کاهو و شوید خرد شده را به خیارشور و هویج اضافه کنید.
  3. ماست، سس مایونز، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه مخلوط کرده تا یکنواخت شوند. سپس سس را به مواد ساندویچ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.

برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه و فوری، روی لینک رسپی ساندویچ مرغ سرد کلیک کنید.

۴- عدسی

عدسی یکی از غذاهای اصلی و مقوی ایرانی است که تهیه آن بسیار آسان است. شما می‌توانید آن را با سیب‌زمینی یا قارچ طبق سلیقه خود درست کنید و به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

مراحل تهیه عدسی

مراحل تهیه عدسی به شکل زیر است:

  1. اول، عدس را خوب بشویید و در آب جوش به مدت دو ساعت خیس کنید تا نرم شود.
  2. سپس پیاز و سیر را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن داغ تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
  3. بعد زردچوبه، نمک و فلفل را به پیاز و سیر تفت‌داده شده اضافه کنید و هم بزنید.
  4. سیب‌زمینی‌ها را هم به این مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تا زمانی که بوی خامی رب از بین برود، تفت دهید.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و سالم، روی لینک رسپی عدسی کلیک کنید.

۵- سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی

اگر به دنبال یک میان وعده یا غذایی سبک برای شام هستید، سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی را امتحان کنید. این سالاد طعم عالی و در عین حال تهیه آسانی دارد.

مراحل تهیه سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی

مراحل تهیه سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی به صورت زیر است:

  1. در قدم اول، کلم قرمز را خوب بشویید. بعد از خشک شدن، آن را به دلخواه رنده کرده یا خرد کنید.
  2. نخود فرنگی‌ها را بشویید و به همراه آب داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نخود فرنگی‌ها کاملاً پخته شوند. پس از پخت، آنها را آبکشی کنید.
  3. سپس زیتون‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و با کلم و نخود فرنگی پخته شده در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  4. حالا تخم‌مرغ‌ها را آبپز کنید. کافی است قابلمه را با آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، تخم‌مرغ‌ها را به آرامی در آب قرار دهید. برای تخم‌مرغ عسلی، ۵ الی ۸ دقیقه کافی است.

برای ادامه دستور تهیه این سالاد سبک و ساده، روی لینک رسپی سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، یک لیست متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی خود قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آنها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل