بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

شام چی بپزم؟ (برنامه غذایی یکشنبه ۱۸ شهریور)

امشب برای شام چی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشه؟ اگه شما هم با این سوال‌ها مواجه هستید، نگران نباشید! چون مجله رضیم پیشنهادهای متفاوت و جذابی برای شما دارد تا راستش را بخوابید و شام امشب را به راحتی تهیه کنید.

پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه با غذاهای گوناگون برای شام آشنا می‌شویم. با ما باشید.

۱- سماق پلو با کباب تابه‌ای

سماق پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که خیلی‌ها دوستش دارند. وقتی با کباب تابه‌ای سرو می‌شود، یک ترکیب عالی می‌شود که طعمش به یاد ماندنی خواهد بود.

مراحل تهیه سماق پلو با کباب تابه‌ای

برای تهیه سماق پلو با کباب تابه‌ای، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول برنج را بشویید و با مقدار مناسبی آب و ۱ پیمانه نمک خیس کنید.
  2. برای تهیه مواد کباب، پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید. (آب پیاز را برای مراحل بعد نگه‌دارید)
  3. فلفل دلمه‌ای را هم رنده کنید و در صورت نیاز آب آن را بگیرید.
  4. حالا گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید. می‌توانید از مخلوط گوشت چرخ‌کرده گوسفند و گوساله استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد.
  5. سپس ادویه‌ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را اضافه کنید و ۱ قاشق چای‌خوری سماق هم بیفزایید تا کباب خوشمزه‌تری داشته باشید.

برای ادامه رسپی این غذای خوش‌طعم و مهمانی‌پسند، روی لینک رسپی سماق پلو با کباب تابه‌ای کلیک کنید.

۲- خوراک دال عدس

دال عدس، نوعی حبوبات شبیه عدس قرمز است و خواص زیادی برای سلامتی دارد. می‌توان از این ماده در غذاهای مختلف استفاده کرد یا به طور خاص خوراک درست کرده و با برنج یا نان سرو کرد.

مراحل تهیه خوراک دال عدس

مراحل تهیه خوراک دال عدس این گونه است:

  1. ابتدا تمر هندی را در آب گرم بخیسانید تا نرم شود.
  2. عدس قرمز را بعد از شستن در قابلمه بریزید. سیب‌زمینی را خرد کنید و به آن اضافه کنید. حالا با ۵ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
  3. در این حین سس خوراک را آماده کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، سیر و زنجبیل رنده‌شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطرش پخش شود.
  4. پس از آنکه سیر و زنجبیل کمی تفت داده شدند، ادویه‌ها را هم اضافه کنید و به مدت ۱-۲ دقیقه تفت دهید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و سالم، روی لینک رسپی خوراک دال عدس کلیک کنید.

۳- پاستا تن ماهی خامه‌ای

پاستا یکی از غذاهای محبوب است که به روش‌های مختلف و با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. یکی از این نوع پاستاها، پاستا تن ماهی خامه‌ای است. این غذا به خاطر سادگی و سرعت پخت، گزینه عالی برای شام سریع می‌باشد.

مراحل تهیه پاستا تن ماهی خامه‌ای

مراحل تهیه این پاستا به صورت زیر است:

  1. برای آماده‌سازی مواد اولیه، اول گوجه‌فرنگی‌های نیمه‌خشک را در صورت نیاز کمی خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و سیر را رنده کنید. همچنین، جعفری را نیز خرد کنید.
  2. نخود سبز را بپزید و کنار بگذارید، یا می‌توانید از نخود سبز کنسروی استفاده کنید. کنسرو تن ماهی را در قابلمه‌ای با مقداری آب بپزید.
  3. در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش…“`html
    برسانید. کمی نمک به آب جوش اضافه کنید. در ادامه، فتوچینی یا اسپاگتی را به آب جوش اضافه کنید و طبق دستورالعمل روی بسته آن را بپزید. پس از پخت، آن را با آب سرد آبکش کرده و کنار بگذارید.
  4. پاستای پخته شده را در نیمی از روغن زیتون تفت بدهید تا کمی ترد شود.

برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و فانتزی روی لینک رسپی پاستا تن ماهی خامه‌ای کلیک کنید.

۴- ناگت مرغ

ناگت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید و با خیارشور، گوجه و… در وعده شام سرو کنید.

مراحل تهیه ناگت مرغ

مراحل تهیه ناگت مرغ به طور ساده به شرح زیر است:

  1. ابتدا گوشت مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و در غذاساز بریزید. سپس همه ادویه‌ها از جمله فلفل، پاپریکا، پودر سیر، آویشن و نمک را به مرغ اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید و کمی بزنید تا مخلوط شود.
  2. کناره‌های نان تست را ببرید و به مخلوط مرغ اضافه کنید. پیاز را نیز رنده کنید و آب آن را همراه با خود پیاز به سایر مواد اضافه کنید.
  3. حالا یک قاشق غذاخوری سس خردل به ترکیب اضافه کنید. در آخر پنیر پیتزا را نیز بیفزایید. دوباره دستگاه غذاساز را روشن کنید تا همه مواد خوب و یکنواخت混合 شوند.
  4. می‌توانید نان تست را خوب پودر کنید یا از پودر سوخاری استفاده کنید. سپس با دست مواد را مخلوط کنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.

برای ادامه رسپی این غذای فینگرفودی مخصوص روی لینک رسپی ناگت مرغ کلیک کنید.

۵- دلمه لواش

دلمه لواش یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به خاطر سهولت در پخت و طعم عالی‌اش در سفره‌های ایرانی جای خاصی دارد.

مراحل تهیه دلمه لواش

مراحل تهیه دلمه لواش به طور ساده به شرح زیر است:

  1. پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  2. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید و به همراه رب گوجه‌فرنگی به مواد در تابه بیفزایید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید تا سس خوب جا بیفتد.
  3. سبزی‌های معطر را ریز خرد کرده و به مواد در تابه اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. اگر دوست دارید، فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و به مواد بیفزایید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و محبوب روی لینک رسپی دلمه لواش کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، تعدادی غذا برای وعده شام به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل