“`html
دستور تهیه شربت سکنجبین و خیار
برای کنار آمدن با گرمای تابستان و تشنگی ، شربت خنک و خوشمزه خیار سکنجبین با عرقیات گیاهی را پیشنهاد میکنیم. با ما همراه باشید.
دستور تهیه شربت خیار و نعنا در فصل گرم سال
مواد لازم برای یک نفر
- خیار : ۲ عدد
- لیموترش : ۱ عدد
- سکنجبین یا عسل : نیم فنجان
- عرق نعنا یا گلاب : نیم فنجان
دستور تهیه شربت نعنا با خیار
- ابتدا لیمو ترش را پوست بکنید و گوشت آن را جدا کرده و همراه عرق نعناع در پارچ مخلوطکن بریزید.
- سپس خیار را خوب بشویید و با پوست به پارچ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. برای مخلوط کردن کافیست دستگاه را به مدت یک دقیقه روشن کنید. به ازای هر لیوان، یک خیار متوسط لازم دارید.
- بعد از مخلوط کردن مواد، آنها را در لیوان بریزید و با توجه به سلیقه خود و مهمانها سکنجبین را به آنها اضافه کنید. میتوانید با کم و زیاد کردن مقدار سکنجبین، شربت خنک و شیرین یا کمشیرین بسازید.
- بهترین راه برای تزیین این نوشیدنی، اضافه کردن چند تکه یخ و ۶ تا ۷ برش نازک از یک خیار متوسط به لیوان است. همچنین میتوانید با یک برش نازک از لیموترش آن را زیبا کنید.
- روش دیگر این است که از برگهای تازه نعناع برای تزیین استفاده کنید. در این صورت، میتوانید چند برگ نعناع را ریز خرد کرده و به شربت اضافه کنید و به جای برش لیمو، یک برگ نعناع را روی لیوان قرار دهید.
یک پیشنهاد جالب
برای تهیه این شربت میتوانید به جای سکنجبین از عسل برای شیرین کردن طعم آن استفاده کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
۱۰ نوشیدنی خنک – سالم و انرژی زا مخصوص روزهای گرم تابستان
دستور تهیه کامبوچا، نوشیدنی بینظیر و فواید آن برای سلامتی
۵ نوشیدنی فصل سرما مخصوص سرماخوردگی
گردآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی