بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

شیرینی پونچیک به این روش و با این مواد تهیه می شود (مرحله به مرحله)

“`html

شیرینی و کیک از خوراکی‌های محبوب ایرانی‌ها هستند که در مراسم‌های مختلف، برای پذیرایی از مهمان‌ها استفاده می‌شوند.

با توجه به سلیقه و هنری که ایرانی‌ها در پخت کیک دارند و همچنین تنوع و فرهنگ‌های مختلف در نقاط مختلف کشور، می‌بینیم که کیک‌ها و خوراکی‌ها با نام مشابه، اما با روش‌ها و طعم‌های متفاوت درست می‌شوند. این تنوع در پخت و مواد اضافه شده به خوراکی‌ها، جذابیت خاصی دارد و در هر منطقه، شیرینی‌های خاص خود را دارند.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پونچیک

آرد: ۱ فنجان
ماست: ۱ فنجان
تخم‌مرغ: ۱ عدد
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل یا پودر هل: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
روغن مایع: به مقدار لازم
پودر قند: به مقدار لازم

دستور تهیه شیرینی پونچیک

ابتدا ماست، تخم‌مرغ و وانیل را در یک کاسه مخلوط کرده و با چنگال یا قاشق هم بزنید تا یکدست شود؛ سپس آرد را به آرامی بر روی مخلوط الک کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و گلوله نشود. غلظت مایه باید مانند ماست چکیده باشد. در یک ظرف عمیق، مقداری روغن مایع ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. با قاشق از مایه بردارید و داخل روغن داغ بریزید تا ہر طرف شیرینی‌ها سرخ شود. سپس آنها را بیرون آورده و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود؛ بعد از خنک شدن، پودر قند روی آنها بپاشید و می‌توانید با ترافل، خلال پسته یا شکلات تزئین کنید.

نکات دیگر در تهیه شیرینی پونچیک

برای تهیه این شیرینی، مهم است که وقتی مایه را در روغن می‌ریزید، قاشق را زیاد تکان ندهید و بگذارید مایه به آرامی از قاشق خارج شود. اگر قاشق را زیاد تکان دهید، شکل شیرینی‌ها نامناسب می‌شود؛ همچنین سعی کنید از قاشق به اندازه‌های یکسان مایه بردارید تا شیرینی‌ها هم اندازه باشند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل