یه سلام و عصر به خیر جانانه به همتون😍 اول شما بگو این سالاد چه کم از مرغ و مسما دارد؟😂چرا هنوز بعضیا(که البته حدس میزنم دوستای جدیدترمونن)، بهم میگن شما با سالاد سیر میشین؟ شبا یعنی دیگه شام نمیخورین؟ بابا باور کنید سالاد یه سبک تغذیه کامله. وقتی میتونی از تموم گروههای غذایی توش به کار ببری، خوب خودش میشه یه وعده کامل دیگه. خلاصه اینجا همه من رو به دوستی و مودت با سالادهای رنگ و وارنگ میشناسن. اینجوری میگین بهم، یه جوری میشم😂😂
حالا بگذریم…فعلا بریم قصه این سالاد استیک و بادمجون گریل با سس پنیری جذااابمون رو بگم، تا بعد.
اول اینکه اگه گوشت یه تیکه و استیکی نداشتین فدای سر قشنگتون. میتونید از فیلههای گوساله نواری خرد شده استفاده کنید.
.
مواد سالاد: کاهو، بیبی اسفناج، روکولا(میشه فقط کاهو بریزین یا مخلوط هر برگ سبز خوردنی که دوست داشتین😁)، استیک گریل شده(فیله استیکی بیاستخون رو آماده خریدم و فقط مزهدارش کردم)، بادمجون گریل شده، قارچ پخته شده. من کنارش گوجه و زیتونم گذاشتم هر کسی دوست داشت بریزه روی سالادش
.
برای سس پنیری از مقدار برابر پنیر بلوچیز و بوترکیزه استفاده کردم. از هر کدوم حدود پنجاه گرم. بلوچیز طعم خاصی داره، اگه نمیپسندین، فقط پنیر بوترکیزه بریزین چون اون همه پسنده. حدود چهار قاشق مایونز، یک تا دو قاشق ماست خامهای سفت، یک قاشق مربا خوری سس وسترشر(نداشتین نریزین)،یک قاشق چایخوری پودر سیر و یه مشت برگ بیساقه جعفری. تمام مواد رو توی بلندر میکس کنید تا یکدست بشه.
.
چندبار هم گفتم اگه سس سالاد سفت بود میشه از آب خنک و یا حتی شیر خنک(در مورد این سبک سسها) برای رقیقتر کردنش استفاده کرد
(قیافهتونو اون شکلی نکنیدااا😂پنیر و ماست هم خودشون از شیر درست شدن)
.
این سس مزه بهشت میده، کِرِمی و جذاب، با تهمزهی خاص و با شکوه بلوچیز😌 و مکمل خوب سالادمونه.
جای همتون خالی💚
سایت آموزش آشپزی رضیم