کشورهای خاور دور از این سالادهای رشتهای رنگی جذاب زیاد دارن… این یکی از خوشمزههاست… لازم نیست حتما از مغز بادوم هندی استفاده کنید، انواع تخمه کدو ، آفتابگردون ، گردو ، بادام زمینی و این مغزهای بو دادهای که تو بستههای کوچیک جلوی فروشگاهها میفروشن عالیه و به همون اندازه مقوی!
به جای سویا سس هم میتونین از ترکیب کمی نمک و یکی دو قاشق آب معمولی تو ترکیب سس استفاده کنین!
توجه کنین که سویا سس خودش شوره و نمک اضافی برای سالاد لازم نیست!
هویج ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمهای قرمز ۱ عدد
پیازچه ۱ دسته کوچک
گشنیز ۱ دسته کوچک
لیموترش ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
سیر له شده ۱ حبه
شکر یا عسل ۲ قاشق چایخوری
سویا سس ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن کنجد یا روغن سالاد ۴ قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
دانه آجیل دلخواه ۳ قاشق سوپخوری
کنجد بو داده ۱ قاشق سوپخوری
هویج ها رو پوست بگیرید و به صورت رشته خرد یا رنده کنید.
فلفل دلمهای، پیازچه و گشنیز را خرد کنید و به همراه هویج داخل ظرفی بریزید.
لیموترش، سیر، سویا سس، شکر، روغن، پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
سس را به کاسه سبزیجات اضافه و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.
مغزهای دلخواه خرد شده و کنجد را روی سالاد بپاشید و سرو کنید.
سایت آموزش آشپزی رضیم