مواد لازم:
گوجه گیلاسی ۵۰۰ گرم
پنیر ماتزارلا ۱ کاپ
ریحان خرد شده ۱/۲ کاپ
فلفل دلمه ای رنگی یا فلفل تند ( با توجه به ذائقه) یک عدد
کینوا ۱/۲ کاپ : با آب و چند حبه سیر له شده پخته شود.
پودر آرومات ۱/۲ ق چ ( بجای این پودر از قرص عصاره
مرغ یا سبزیجات میتوان استفاده کرد)
سس سالاد : وینگرت بالزامیک
سرکه بالزامیک ۴- ۵ ق غ
روغن زیتون ۱/۴ کاپ
عسل ۱ ق غ
سس خردل ۱ ق چ
سیر دوحبه کوچک
پودر پیاز ۱/۲ ق چ
روش تهیه:
خب اول از همه کینوا ها رو با آب و کمی سر له شده میپزیم. و قتی خنک شد با پودر آرومات مخلوت میکنیم وکنار میگذاریم.
برای سس همه مواد لازم سس رو باهم ترکیب میکنیم و خوب هم میزنیم. یادتون باشه اندازه مواد سس دست خودتونه و بنا به ذائقه میشه کم و زیادش کرد.
گوجه هامون روخرد میکنیم. ریحونمون رو ساطوری میکنیم و فلفل هامون رو در صورت تمایل خرد و به این مواد اضافه میکنیم. سس رو بهشون اضافه میکنیم و هم میزنیم و میزاریم ۱۰ دقیقه توی یخچال باهم معاشرت کنن تا طعم هاشون جا بیافته.
حالا برای سرو سالاد کینوا که خنکشده روکف ظرف مورد نظر میریزیم و سالاد گوجه هارو روش میریزیم و تمام😍
نوش جان♥️
سایت آموزش آشپزی رضیم