بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز پخت اسنک با کالباس با طعمی متفاوت و عالی (مرحله به مرحله)

روش تهیه اسنک کالباس به بهترین شکل

اسنک کالباس یک خوراکی خوشمزه و سبک است که می‌توانید به عنوان میان وعده میل کنید. در این مطلب به شما عزیزان روش تهیه این اسنک خوشمزه را آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

اسنک کالباس + دستور تهیه اسنک کالباس و قارچ

مواد لازم برای تهیه اسنک کالباس

  • کالباس :•: 200 گرم
  • پنیر پیتزا :•: 100 گرم
  • گوجه فرنگی :•: 1 عدد
  • قارچ :•: 200 گرم
  • خیارشور :•: 3 عدد
  • سس مایونز :•: به مقدار لازم
  • کاهو :•: 1 برگ
  • نان تست :•: به مقدار لازم

دستور تهیه اسنک کالباس

  1. برای شروع، نان‌های تست را به شکل مربعی نصف کنید تا به شکل مثلث در بیایند.
  2. سپس، روی نان‌ها را با سس مایونز خوب بپوشانید. سپس یک ورق کالباس روی سس بگذارید و بعد از آن قارچ، گوجه‌فرنگی، خیارشور و کاهو را به مقدار دلخواه روی نان بچینید.
  3. در آخر، پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و نصفه ورق کالباس را روی آن قرار دهید. بعد نیمه دیگر نان را روی مواد بگذارید و همینطور تمام اسنک‌ها را آماده کنید.
  4. آنها را در دستگاه ساندویچ‌ساز قرار دهید تا بپزند و سپس نوش جان کنید.
  5. اسنک کالباس هم مانند اسنک مرغ از اسنک‌های محبوب است.

آماده شده در مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل