“`html
دستور غذا سوپ میگو ذرتی
به گزارش رضیم : سوپ میگو یک غذای سریع و ساده برای افطار است. غذایی که خیلی زود آماده میشود و آنقدر خوشمزه و مقوی است که برای روزهداران غذای مناسبی باشد. مردم بوشهر در کنار تمام غذاهای خوشمزهای که با ماهی و میگو درست میکنند، سوپ میگو را هم دارند که مخصوص این شبهاست.
مواد لازم برای تهیه سوپ میگو ذرتی
- سیبزمینی (مکعبی ریز خردشده) : 2 عدد
- آرد گندم (الکشده) : 1/4 پیمانه
- دانه فلفل قرمز (کوبیدهشده) : 1/2 قاشق چایخوری
- استاک مرغ : 1 لیتر
- سس بشامل (طبق دستور دادهشده) : 1/2 پیمانه
- کنسرو ذرت (بدون آب) : 450 گرم
- میگو (پاکشده) : 340 گرم
- جعفری (پاک و خردشده) : 20 گرم
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) : به مقدار لازم
چطور به روش رستورانی سوپ میگو ذرتی درست کنیم ؟!
دستور تهیه سوپ میگو
1. سیبزمینیها را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید. سپس آرد را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا آرد به تمام مواد بچسبد.
2. فلفل قرمز و استاک مرغ را به آرامی به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت بپزد. در این فاصله، سس بشامل را طبق دستور آماده کنید.
3. بعد از یک ساعت، سس بشامل، ذرت و میگو را به سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر پخته شود تا سوپ خوب جا بیفتد.
4. بعد از این مدت، جعفری، مقداری نمک و فلفل سیاه را به سوپ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. سوپ میگو ذرتی را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
دستور تهیه سس بشامل
3 قاشق سوپخوری کره را در یک قابلمه روی حرارت ملایم ذوب کنید. 30 گرم آرد گندم (الکشده) را به آرامی به کره اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب مخلوط شود، آرد گلوله نشود و بوی خامی آن گرفته شود. 300 میلیلیتر شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید و سپس به آرامی به آرد اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا سس غلیظی بهدست آید.
در پایان، 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی (پودرشده)، مقداری نمک و فلفل سیاه (کوبیدهشده) به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. 50 گرم خامه هم به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدستی بهدست بیاید.