“`html
برنج قهوهای و دودی، دو نوع برنج محبوب هستند که میتوانند جایگزین خوبی برای برنج سفید باشند و طرفداران زیادی دارند. اما بسیاری از افراد نمیدانند که این دو نوع برنج چه تفاوتهایی با هم دارند و آنها را اشتباه میگیرند. بنابراین، در این قسمت از رضیم بلاگ میخواهیم فرق برنج قهوهای با دودی را توضیح دهیم.
فرق برنج قهوهای با دودی
برای فهمیدن تفاوت برنج قهوهای با دودی، اول باید با ویژگیهای هر کدام آشنا شوید. در ادامه ویژگیهای این دو نوع برنج را بررسی میکنیم تا بهتر متوجه تفاوتهایشان شوید.
ویژگیهای برنج دودی
- برنج دودی، نوعی برنج سفید است که برای چند ساعت در معرض دود چوب قرار میگیرد. این دود به آرامی به دانههای برنج نفوذ کرده و طعم و عطر دودی به آن میدهد.
- رنگ آن قهوهای تیره است که به دلیل جذب دود توسط دانههای برنج است.
- عطر و طعمی خاص دارد که شبیه به فندق یا گردو است.
- روش پخت برنج دودی مانند برنج معمولی است.
بیشتر بخوانید: رسپی ۵ غذا با برنج قهوهای
بیشتر بخوانید: ۸ روش نگهداری برنج دودی
ویژگیهای برنج قهوهای
- برنج قهوهای بر خلاف برنج دودی از دانههای کامل برنج درست میشود و تمام سبوس و مواد مغذی خود را حفظ میکند.
- رنگ آن قهوهای یا قهوهای تیره است که به خاطر وجود سبوس در آن است.
- این برنج طعم و مزه شیرین و تلخی دارد.
- برنج قهوهای به زمان پخت بیشتری نیاز دارد. این به خاطر وجود سبوس در لایه بیرونی دانههای برنج است.
این برنج ارزش غذایی بیشتری نسبت به سایر برنجها از جمله برنج دودی دارد.
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، فرق برنج قهوهای با دودی را توضیح دادیم. امیدواریم با مطالعه این مطلب، تفاوتهای این دو نوع برنج را بهتر درک کرده باشید.