بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

لوز نارگیلی شیرینی آسان مخصوص مهمانی و پذیرایی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه لوز نارگیلی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بازاری

لوز نارگیلی یکی از شیرینی‌هایی است که معمولاً در شب عید تهیه می‌شود. این شیرینی را می‌توان با ساده‌ترین مواد و بدون نیاز به فر درست کرد. گاهی اوقات ممکن است مهمانی ناگهانی به خانه ما بیاید و ما نیاز داشته باشیم که به سرعت یک دسر یا شیرینی تهیه کنیم. این شیرینی یکی از گزینه‌های ساده و خوشمزه است. برای تهیه آن نیازی به تخم‌مرغ نیست و فقط باید شهد آن را با حرارت درست کنیم، بنابراین تجهیزات خاصی لازم ندارد. همچنین با جایگزینی پودر بادام و پودر پسته می‌توان شیرینی‌های متنوع دیگری تهیه و در کنار هم سرو کرد.

مواد لازم لوز نارگیلی

پودر نارگیل ۲ پیمانه
شکر ½ پیمانه
پودر هل نوک قاشق چای‌خوری
آب ¼ پیمانه
جوهر لیمو نوک قاشق چای‌خوری
آرد سفید ¼ پیمانه
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
خلال پسته به مقدار کافی

دستور تهیه لوز نارگیلی

برای تهیه لوز نارگیلی خوشمزه، ابتدا یک تابه برمی‌داریم و شکر، آب، گلاب، پودر هل و جوهر لیمو را به آن اضافه می‌کنیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شکر حل شود. بعد از ۵ دقیقه، آن را هم می‌زنیم تا شکر کاملاً ذوب شود.
سپس به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم می‌گذاریم بجوشد تا غلیظ شود. بعد از این مدت، آن را از روی حرارت برمی‌داریم تا سرد شود. پودر نارگیل را در میکسر یا غذا ساز می‌ریزیم تا کمی ریز شود و نرم گردد. سپس یک کاسه برمی‌داریم.

در این مرحله، پودر نارگیل را درون کاسه می‌ریزیم. سپس کم‌کم شهد را اضافه کرده و با دست مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر منسجم به دست آید. حالا کمی با نوک انگشتان ورز می‌دهیم تا به روغن بیفتد.
کف ظرف مربعی را با یک پلاستیک پوشانده و مواد خمیری را درون آن صاف می‌کنیم. وقتی مواد صاف و یکدست شد، کمی پودر نارگیل روی آن می‌پاشیم و با چاقو به صورت لوزی یا مربعی برش می‌زنیم.
مغز پسته خرد شده را روی آن می‌پاشیم و کمی با دست فشار می‌دهیم تا پسته‌ها کمی درون لوز فرو رود. سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد. بعد از این مدت، آن را از ظرف جدا کرده و در ظرف سرو می‌چینیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل