بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه مرغ بندری خوشمزه و ساده به سبک ساندویچی

فیلم طرز تهیه مرغ بندری

متن ویدئو طرز تهیه مرغ بندری

ساندویچ سالم خوشمزه­تر از سوسیس بندری غذای سالم بخور

برای کسایی که نمی­تونند از سوسیس و کالباس استفاده کنند برای بچه­ها سالم­تره و یک غذای فوق سالم.

 بریم سراغ مواد اولیه برای 2 تا سینه مرغ 5 تا پیاز کوچیک اگر پیاز درشت بود 2 تا کافیه – گوجه فرنگی 2 تا – قارچ – فلفل دلمه – یک فلفل آتیشی تند اگر برای بچه­ها درست کردید این فلفل تند رو نزنید – رب داریم – هالوپینو داریم – خیارشور داریم. خب بریم سراغ ادویه­ها همه اینا به اندازه لازم است رد چیلی یا همون فلفل قرمز – فلفل سیاه – پاپریکا پادر – ادویه کاری و آویشن و 4 یا 5 دونه سیر درشت.

حالا بریم سراغ خورد کردن، این خورد کردنش راه داره 1 دونه سینه مرغ رو بر می­دارید به اندازه­های نازک در میارید بعضی­ها انتهاش یک مقدار ضخیم میشه و قبضه کردن رو بهتون قبلاً یاد دادم اینم قبضه می­کنید حالا چیکار می­کنید به صورت رشته­های باریک در میارم باریکی رشته­ها باید به اندازه انگشت کوچیکمون باشه همه رو خورد می­کنم. و داخل ظرف میذارم فلفل قرمز هر چقدر که خودتون دوست دارید ولی باید تند باشه .

فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری – فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری  – پاپریکا 1 قاشق چای خوری و ادویه کاری و آویشن همه رو اضافه می­کنیم و برای اینکه مرینت حسابی جذبش بشه یک کوچولو روغن بهش اضافه می­کنیم بعد یک ماساژ حسابی بهش میدیم و میزارم نیم ساعت استراحت کنه بعد میریم سراغ پیازها، پیازها رو خلالی خورد نکنید بر عکس خورد کنید تا راحت از هم جدا بشه هر مقداری که نازک­تر بکنید خیلی بهتره چون غذامون رو می­خوایم زودتر آماده کنیم پس ضخیم خورد نکنید نازکه نازک بعد قارچ رو خورد می­کنیم یک مقداری درشت­تر از حد معمول یه مقداری ضخیم­تر تا داخل کار خودش رو نشون بده بعد فلفل دلمه داریم اما برای 2 تا سینه مرغ نیاز به 2 تا برش از دلمه داریم باید ریز و نامحسوس خورد کنید ریزه ریز تا جایی که امکان داره.

پیاز رو داخل ماهیتابه میریزیم یک تفت میدیم و روغن زیادی اضافه نکردم یعنی یک مقداری که نرم شد فلفل دلمه هم بهش اضافه می­کنیم و بعد سیر که خورد کردم رو اضافه می­کنم اما برای در رابطه با مرغی که رشته شده باشه یک حرارت کوچیک ببینه میپزه و اگر زیاد بپزه اورپوک  میشه و دیگه خوب در نمیاد نمک به اندازه لازم الان اضافه می­کنم تا بافت پیازم رو بشکونه یه کوچولو ادویه کاری و پاپریکا اضافه می­کنیم و زمان زیادی نمیخواد و اینو یک تفت میدیم تا بیس کارمون آماده بشه و روغن زیادیم نداره حالا می­زاریم 2 دقیقه حرارت ببینه و مرغم رو میارم بهش اضافه می­کنم ببینید نمک باعث میشه پیازامون نرمه نرم بشه و تو همین مرحله مرغ رو اضافه می­کنیم حرارت رو می­بریم روی هزار و شروع می­کنید دائماً هی هم زدن تا زمانی که رنگ مرغ کاملاٌ تغییر کنه حالا من حسابی اینو تفت میدم و به این مرحله که رسید فقط رنگ مرغامون تغییر کرد و می­بینید چقدر پر پیاز و مشتیه اما هنوز قسمتی از مرغا خام مونده یعنی 100 درصد نپزید دارم قلق­هاش رو بهتون میگم و بعد قارچ اضافه می­کنیم و یک تفت کوچیک دادیم و 3 تا قاشق رُب هم می­زنیم بهش بازم اِستپ نمی­کنید دائماً هم میزنید تا حسابی همه­ی مواد با هم دیگه ترکیب بشه وقتی به این مرحله رسید یعنی دیگه شعله رو کم کم می­کنید و روی سوزنی میزارید حسابی دم کش بشه درشم می­بندیم و این آماده میشه می­تونید داخل یخچال نگه داری کنید زمان ماندگاریشم 3 روز تقریباً میتونه بمونه حتی اگر رستورانم داشتید می­تونید برای مشتری داخل ساندویچ سرو کنید یا به صورت پرس اما بچه­ها بخورند حسابی خوششون میاد.

خب حالا میریم یک ساندویچ بزرگ باحال براتون درست کنم کاهوها رو نوستالژی و رشته رشته خورد کردم . نون هم آماده هست چیکن بندری یا مرغ بندی 2 نونه این برای رستورانه ولی خوراک پر کردن ساندویچه این تقریباً برای خانواده 4 نفره است . گوجه و خیارشور و کاهو برای کنارش زدم و هالوپینو هم گذاشتم .

طرز تهیه مرغ بندری هیوا

سینه و ران مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوجه ۱ عدد متوسط
رب گوجه۱ قاشق غذاخوری
سس تند ۱ قاشق چایخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل،آویشن،پودر سیر،پاپریکا
سیر ۲ حبه
قارچ ۱۰۰ گرم
زست لیمو و آبلیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودا
طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را باریک برش بزنید و با روغن زیتون،زست لیمو،آب لیموترش تازه،نمک و فلفل،پوره سیر و سس خردل حسابی مزه دار کنید ،بعد با همون مواد مرینید بریزید توی تابه و تفت بدید، بعد از سرخ شدن کامل مرغ ،پیاز رو حداگانه خلالی ظریف خرد کنید و حسابی سرخش کنید و به مرغ اضافه کنید و بعد از یه تفت کوتاه بهش رب و سس تند و پوره سیر و آویشن و نمک و فلفل اضافه کنید و قشنگ سرخش کنید تا رب رنگ باز کنه و به خرد مرغ بره سپس گوجه ها را فیله کنید یعنی از پوست جدا کنید و ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه خرد شده به مرغ اصافه کنید و تفت بدید و اجازه بدید مواد کاملا باهم پخته و حسابی سرخ و خوشمزه بشن،مواد تند ساندویچ ما حاضره نان باگت را باز کنید از مایه مرغ بندری وسطش بریزید و یه لایه پنیر گودا و سیب زمینی که خلالی ریز برش دادید و سرخ کردید رو میریزین روی پنیر و ساندویچتون و تمااام ،ساندویچ تند و تیز ما آمادست،نوش جااان🙌🏻

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل