بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

معرفی کیک موز و نسکافه (مرحله به مرحله)

“`html

معرفی کیک موز و نسکافه

کیک موز و نسکافه کیکی خوشمزه و خوش‌بو است که شامل طعم موز و نسکافه می‌باشد و طعمی خاص و دلپذیر دارد. این کیک به راحتی در خانه درست می‌شود و می‌توان آن را به عنوان یک میان‌وعده یا دسر سرو کرد. روش‌های متفاوتی برای تهیه این کیک وجود دارد. در اینجا یک روش ساده برای درست کردن آن ارائه می‌دهیم:

مواد لازم جهت تهیه کیک موز و نسکافه :

  • ۳ عدد موز رسیده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر نسکافه فوری
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱۲۰ گرم (نصف پیمانه و دو قاشق غذاخوری) شکر
  • ۱۰۰ میلی لیتر روغن
  • ۳۰۰ میلی لیتر شیر
  • ۲ پیمانه آرد سفید
  • ۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر

مراحل تهیه کیک موز و نسکافه:

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

موزها را له کنید و با پودر نسکافه مخلوط کنید.

تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن بزنید تا رنگشان روشن و کمی کشدار شود.

سپس روغن و شیر را به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

مخلوط موز و نسکافه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

آرد، پودر کاکائو و بکینگ‌پودر را الک کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

سپس مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزید.

پس از اتمام پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

نکات تکمیلی:

شما می‌توانید از گردو یا کشمش نیز در این کیک استفاده کنید.

برای طعمی قوی‌تر از نسکافه، می‌توانید از ۲ قاشق غذاخوری پودر نسکافه استفاده کنید.

بدون نیاز به فر با ۲ موز و ۱ تخم‌مرغ، کیک موزی تهیه کنید!

کیک موز با کرم پنیر و تزیینات خوشمزه

دستور تهیه کیک موز کاراملی در فر

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل