“`html
شیرینی قهوه یک نوع شیرینی ساده و خوشمزه است که معمولاً با نوشیدنیهای داغ سرو میشود. اگر میخواهید طرز تهیه کامل این شیرینی را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی قهوه
- آرد قنادی ۱۵۰ گرم
- آرد برنج ۵۰ گرم
- نشاسته ذرت ۲۰ گرم
- پودر قند ۶۰ گرم
- زرده تخممرغ ۱ عدد
- کره ۱۲۵ گرم
- قهوه دمکرده یا قهوه فوری ۴ قاشق غذاخوری
دستور تهیه شیرینی قهوه خوشمزه
مرحله اول
برای شروع، کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون میآوریم تا نرم شود.
مرحله دوم
کره نرم شده را در یک کاسه میریزیم. سپس پودر قند را الک کرده و به کره اضافه میکنیم. با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط سفید و خامهای شود.
مرحله سوم
زرده تخممرغ را جدا کرده و به همراه قهوه دمکرده یا فوری به مخلوط کره اضافه میکنیم و دوباره با همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم میزنیم تا همه چیز به خوبی مخلوط شود.
مرحله چهارم
آرد برنج و نشاسته ذرت را با هم الک کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. با قاشق خوب هم میزنیم تا همه مواد ترکیب شوند. سپس، دوباره آرد را ۳ بار الک میکنیم.
مرحله پنجم
آرد را کمکم به مخلوط اضافه کرده و به خوبی ورز میدهیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید. سپس خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و با وردنه باز میکنیم و اجازه میدهیم در یخچال استراحت کند.
مرحله ششم
بعد از ۳۰ دقیقه، خمیر را از یخچال درآورده و فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. سپس روی سطح کار را با کیسه فریزر میپوشانیم.
مرحله هفتم
خمیر را روی سطح کار گذاشته و با وردنه به قطر ۱ سانتیمتر باز میکنیم. سپس با کاتر دلخواه برش میزنیم و سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله هشتم
شیرینیها را در سینی بچینید و سینی را در طبقه وسط فر بگذارید. اجازه دهید شیرینیها به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزند. بعد از این زمان سینی را از فر خارج کنید.
مرحله نهم
پس از بیرون آوردن شیرینیها، بگذارید کاملاً خنک شوند. در نهایت، شیرینیهای قهوه را در ظرف مورد نظر بچینید و با چای زعفرانی تازه دم سرو کنید. نوش جان!