آموزش آبگوشت یخنی نخود

آبگوشت یخنی نخود یکی از غذاهای محلی و خوشمزه شیرازی‌هاست. این غذا در شهرهای مختلف با روش‌های گوناگون تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید با روش کامل و مرحله به مرحله تهیه آبگوشت یخنی نخود آشنا شوید، ادامه مطلب را در سایت آموزشی چی‌شی دنبال کنید.

مواد لازم برای ۳ نفر
گوشت گوسفندی (با مقداری چربی) ۲۵۰ گرم
نخود گرد یک و نیم پیمانه
پیاز ۲ عدد متوسط یا ۱ عدد بزرگ
سیب‌زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
لیمو عمانی درسته ۲ عدد بزرگ
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زعفران ۱/۳ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم
روغن، ادویه گوشت، دارچین به میزان لازم
آب به میزان لازم

آموزش آبگوشت یخنی نخود

مرحله اول

برای درست کردن آبگوشت یخنی نخود، ابتدا نخودها را ۲۴ ساعت قبل از طبخ در آب بخیسانید تا نفخ آن‌ها گرفته شود. در این مدت بهتر است چند بار آب را عوض کنید.

نکته: اگر زمان کافی برای خیساندن نخودها ندارید، می‌توانید در حین پخت از آویشن استفاده کنید تا نفخ را کاهش دهد.

مرحله دوم

مقداری روغن در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن گرم شد، گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم

حالا زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس پیازها را خرد کرده و به قابلمه بیفزایید تا بوی گوشت گرفته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه گوشت، دارچین و پودر آویشن را اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید تا عطر ادویه‌ها پخش شود.

مرحله پنجم

بعد از این کار، نخودهایی که از قبل خیسانده‌اید را به مخلوط اضافه کنید و سپس آب کافی بریزید تا مواد زیر آب بروند. بگذارید تا با حرارت کم آرام بپزند.

مرحله ششم

در آخر، سیب‌زمینی‌ها را خلال کرده و به غذا اضافه کنید. همچنین می‌توانید گوجه فرنگی‌ها را خرد کرده و همراه با لیمو عمانی‌ها در آخرین مراحل پخت به غذا بیفزایید. بعد از چند ساعت، آبگوشت خوشمزه شما آماده است.

امیدواریم از تهیه و خوردن آبگوشت یخنی نخود لذت ببرید!