آموزش اسلایس خربزه

اسلایس خربزه یک نوع شیرینی خوشمزه و خشک با مغز مغزدار است. می‌توانید این شیرینی را با میوه‌ها و مغزهای مختلف درست کنید. خمیر این شیرینی مشابه خمیر کیک تهیه می‌شود و روی آن با تکه‌های خربزه پوشانده می‌شود و در فر پخته می‌شود. اسلایس خربزه را می‌توان به سادگی در خانه تهیه کرد و برای مهمانی‌ها یا به عنوان دسر و عصرانه سرو نمود. این شیرینی را می‌توان با چای یا قهوه مصرف کرد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن اسلایس خربزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم اسلایس خربزه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲۲۰ گرم
شکر ۱۴۰ گرم
وانیل نوک قاشق
بکینگ پودر ۱۲ گرم
خربزه ۲۸۰ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
شیر ۱۴۰ گرم

آموزش اسلایس خربزه

مرحله اول

برای درست کردن اسلایس خوشمزه خربزه، اولین کار این است که یک کاسه مناسب بگیریم و تخم مرغ را در آن بشکنیم. سپس شکر و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن به مدت ۵ دقیقه به آرامی می‌زنیم تا رنگ آن کرم شود و سبک شود.

مرحله دوم

در این مرحله، شیر و روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌کنیم و به مدت چند ثانیه با همزن هم می‌زنیم تا کاملاً ترکیب شوند. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دوباره الک می‌کنیم تا صاف و یکدست شوند.

مرحله سوم

این مخلوط را به مواد دیگر اضافه می‌کنیم و با لیسک به آرامی و به صورت دورانی از پایین به بالا هم می‌زنیم تا همه چیز خیلی خوب مخلوط شود. سپس کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانیم و مخلوط کیک را درون قالب می‌ریزیم و به صورت یکنواخت آن را پخش می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا خربزه‌ها را به صورت مکعب‌های کوچک برش می‌زنیم و روی مایه کیک می‌ریزیم. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده‌ایم، حالا قالب را به درون فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا زمانی که زیر آن برشته و کاملاً پخته شود.

مرحله پنجم

پس از پخت، قالب را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و روی توری می‌گذاریم تا هوای زیر آن به خوبی جریان یابد و کامل سرد شود. در نهایت اسلایس‌ها را به صورت مربعی برش می‌زنیم و در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.