آموزش اسکندر کباب
اسکندر کباب یکی از محبوبترین و خوشمزهترین کبابهای ترکیه است که شباهتهایی به دونر کباب دارد. برای یادگیری روش تهیه این کباب خوشمزه با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۱ کیلوگرم |
ماست چکیده | ۱ لیوان |
آرد سوخاری | ۴ قاشق غذاخوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق مرباخوری |
آب سرد | ۱ فنجان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر و پودر پیاز | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و آویشن | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس کباب | |
گوجه فرنگی | ۳ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت اسکندر کباب
آماده سازی گوشت
برای تهیه اسکندر کباب ترکیهای ابتدا گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، جوش شیرین و آب سرد را در یک کاسه بزرگ ریخته و آنها را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
افزودن ادویه
در این مرحله، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز را به مخلوط اضافه کنید و با دستان خود، مایه کباب را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا محتوای مخلوط چسبناک و منسجم شود.
استراحت دادن
اکنون مایه کباب را در سلفون مانند یک رول کالباس بپیچید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را از یخچال خارج کنید و در فریزر بگذارید تا یک شب به خوبی سفت شود.
برش زدن
وقتی که مخلوط کباب به خوبی استراحت کرد، آن را از فریزر بیرون میآوریم و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای محیط میگذاریم تا کمی نرم شود. سپس با یک چاقوی تیز آن را به صورت ورقههای نازک برش میزنیم و کنار میگذاریم.
سرخ کردن
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم. سپس تکههای گوشت را در روغن داغ سرخ میکنیم. میتوانیم در کنار این کباب، کمی فلفل و گوجه فرنگی هم سرخ کنیم.
تهیه سس کباب
برای درست کردن سس کباب، گوجهفرنگیها را خرد میکنیم و در یک تابه میریزیم. سپس آن را روی حرارت میگذاریم تا آب اضافی گوجهفرنگی تبخیر شود. بعد کره را اضافه میکنیم و تا زمانی که گوجهفرنگیها سرخ شوند، آنها را تفت میدهیم.
تفت دادن رب گوجه فرنگی
پس از آن، رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم تا طعم خامیاش از بین برود. سپس کمی نمک و فلفل سیاه میزنیم و اجازه میدهیم سس مانند املت به روغن بیفتد و کاملاً براق شود.
سرو
بعد از آماده شدن سس گوجهفرنگی، کبابها را به ظرف مورد نظرمان منتقل میکنیم. سپس سس را روی اسکندر کباب میریزیم. این کباب در ترکیه معمولاً به همراه ماست چکیده و نان پیتا سرو میشود.