آموزش املت اسفناج و مرغ
املت اسفناج و مرغ یکی از انواع املتهای خوشمزه و محبوب است که معمولاً در رستورانها تهیه میشود. اگر دوست دارید طرز تهیه املت اسفناج و مرغ را بهطور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بی بی اسفناج | ۴۰۰ گرم |
گوشت مرغ | ۴۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش املت اسفناج و مرغ
مرحله اول
برای درست کردن املت اسفناج و مرغ، ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه بگذارید. سپس کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
مرحله دوم
وقتی که مرغ کاملاً پخت، آن را به صورت کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. سپس اسفناج را در یک آبکش بریزید و با آب سرد بشویید تا هیچ شن یا کثیفی روی برگهای اسفناج نماند.
مرحله سوم
برای تهیه این املت بهتر است از اسفناج ریز یا بی بی اسفناج استفاده کنید؛ این کار باعث خوشمزهتر شدن املت میشود. سپس اسفناج را به قطعات متوسط خرد کرده و در یک تابه بریزید.
مرحله چهارم
تابه را روی حرارت بگذارید و بگذارید اسفناج کمی آب بدهد. سپس آرام آرام آن را تفت دهید تا آبش بخار شود. بعد از آن چند قاشق روغن به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
حال اسفناج را تفت دهید تا کمی سرخ شود. سپس تکههای مرغ پخته شده را به تابه اضافه کنید و با هم تفت دهید تا خوب مخلوط شوند. سپس تخممرغها را در یک کاسه دیگر بشکنید.
مرحله ششم
در این مرحله کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخممرغها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس این مخلوط تخممرغ را به تابه اضافه کنید و بگذارید خودش را بگیرد.
مرحله هفتم
حالا میتوانید تصمیم بگیرید که تخممرغها را با اسفناج و مرغ مخلوط کنید یا بگذارید به صورت یکدست پخته شوند. در پایان وقتی که املت کاملاً پخته شد، آن را در ظرف مورد نظر بگذارید و با نان سرو کنید.