طرز تهیه املت با رب گوجه‌فرنگی

املت با رب گوجه‌فرنگی، که بعضی‌ها آن را املت ربی می‌نامند، یکی از صبحانه‌های محبوب در ایران است. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با ما در سایت آموزش رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پر
تخم‌مرغ ۴ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

دستور پخت املت قهوه‌خانه‌ای

تفت دادن رب گوجه فرنگی

برای تهیه املت ربی خوشمزه، ابتدا یک ماهیتابه را روی حرارت می‌گذاریم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم تا روغن داغ شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم.

نکته مهم

یکی از دلایل خوشمزگی املت قهوه‌خانه‌ای، سرخ کردن کامل رب گوجه‌فرنگی است. این کار باعث می‌شود املت خوشمزه‌تر و خوش‌رنگ‌تر شود.

افزودن ادویه و اضافه کردن تخم مرغ

پس از اینکه رب گوجه‌فرنگی را خوب تفت دادیم تا رنگ آن روشن شود و بوی خامی‌اش گرفته شود، کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم. بعد از این که رب و ادویه‌ها ترکیب شدند، تخم‌مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم.

افزودن نمک

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به ماهیتابه اضافه می‌کنیم و کمی نمک روی آن‌ها می‌پاشیم. نکته مهم درباره نمک این است که رب گوجه‌فرنگی معمولاً مقداری نمک دارد، بنابراین مراقب باشید که املت شور نشود.

پخت املت

حالا تخم‌مرغ و رب گوجه‌فرنگی را چند دقیقه هم می‌زنیم تا با هم مخلوط و یکدست شوند. میزان پختن تخم‌مرغ‌ها به سلیقه شما بستگی دارد، اما معمولاً در املت قهوه‌خانه‌ای تخم‌مرغ‌ها کاملاً پخته می‌شوند.

سرو

در انتها، وقتی املت خوب پخته و تخم‌مرغ‌ها سفت شدند، آن را به همراه ماهیتابه‌اش در یک ظرف مناسب سرو می‌کنیم و با پیاز خرد شده و نان بربری تازه میل می‌کنیم.

نکات تهیه املت قهوه‌خانه‌ای

نان مناسب

شما می‌توانید املت را با هر نانی سرو کنید، اما اگر می‌خواهید طعم املت قهوه‌خانه‌ای را در خانه زنده کنید، بهتر است از نان بربری تازه استفاده کنید. اگر تمایل دارید این نان خوشمزه و سنتی را خودتان تهیه کنید، می‌توانید دستور کامل و مرحله‌به‌مرحله آن را در مطلب زیر مطالعه کنید.