“`html
آموزش املت لوبیا سبز
املت لوبیا سبز یکی از غذاهای خوشمزه و سریع ایرانی است که میتوانید با دستورهای مختلف تهیه کنید. شما میتوانید این غذا را با گوشت یا بدون گوشت آماده کنید. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه املت لوبیا سبز، تا انتها با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا سبز | ۲۵۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش املت لوبیا سبز
مرحله اول
برای تهیه املت لوبیا سبز، ابتدا سیبزمینیها را پوست بگیریم و آنها را به صورت مکعبی خرد کنیم. سپس سیبزمینیها را با آب سرد بشوییم و با یک دستمال تمیز خشککنیم.
مرحله دوم
یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. سپس سیبزمینیها را به تابه اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم. پس از سرخ شدن، سیبزمینیها را در یک بشقاب میریزیم و کنار میگذاریم.
مرحله سوم
تابه را با یک دستمال تمیز میکنیم و دوباره کمی روغن میریزیم. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا پیاز نرم و شفاف شود.
مرحله چهارم
گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه میکنیم، به همراه رب گوجهفرنگی و مقداری فلفل سیاه و زردچوبه. هرچیز را خوب تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود، سپس آن را کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
لوبیا سبز را به همراه ۲ پیمانه آب و کمی نمک در قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا بپزد. نیازی نیست خیلی پخته شود، فقط کافی است نرم شود.
مرحله ششم
پس از پخت لوبیا سبز، آن را با آب سرد آبکشی میکنیم و سپس به همراه سیبزمینی سرخشده به تابه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و همه مواد را به خوبی مخلوط میکنیم. کمی روغن به تابه میافزاییم و آن را روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله هفتم
مواد را کمی مخلوط میکنیم تا یک تفت کوچک بخورد، سپس تخممرغها را در یک کاسه میشکنیم و خوب هم میزنیم. تخممرغها را به تابه اضافه میکنیم و به طور مرتب ترکیب میکنیم تا تخممرغها بپزند.
مرحله هشتم
در این مرحله کمی نمک و فلفل سیاه و ادویههای دلخواه را به املت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی سرخ شود. در نهایت املت را در یک ظرف سرو میکنیم و با پیاز خرد شده و نان بربری تازه میل مینماییم.